Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Abych spíš řekl o co mi jde, chci ještě trošku zvýšit oslíky v autě a dj.gest mi radil, abych tam hodil pořádnej mezichladič a poradil mi tento motor, co jsem psal a kvůli kterýmu si ze mě teď děláte prdel :)

Vloženo
Ale hovnec, fakt! Proč by tenhle motor nemohl být? Jste si jisti že žádnej takovej diesel neexistuje?

Tenhle motor je pouze ve čtyřce 4 motion a je to softwarová úprava motoru 85 kW... ;) Mechanicky je naprosto stejnej... ;)

Vloženo
Spidi: Heleď, ty jsi nějakej chytrej a nějak se v těhc motorech vyznáš, tak mi rovnou poraď jakej nejlepší mezichladič namontovat na 1.8Turbo :D

Minimálně nejakou velkou mrchu od HGP Racingu... :p

Vloženo

Vím že mi zase řekneš jestli mluvíš čínsky, ale stejnej mezichladič je i v 1.9TDI, takže nemusím hledat žádnej zázrak ale pouze k tomuto motoru? Ten by snad šel najít dobře, těhle aut je jak ...

Vloženo
Kurvashtellung, to vypada hezky :palec2::palec2:

A hlavně Jardo, jsou to tovární kola (váží kolem 8 kg i s pneu) a ne žádný čínský nudle s MAKem... lol

Vloženo
Kurvashtellung, to vypada hezky  :palec2:  :palec2:

A hlavně Jardo, jsou to tovární kola (váží kolem 8 kg i s pneu) a ne žádný čínský nudle s MAKem... lol

Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic :)

Vloženo
Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic :)

Jj, moje RS sedmnáctky váží taky skoro tolik, no trošičku víc, ale jen o kilo... ;)

Vloženo
Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic  :)

Jj, moje RS sedmnáctky váží taky skoro tolik, no trošičku víc, ale jen o kilo... ;)

Kilco uz se tak nejak vsakne :) Nevypada to spatne a asi by to sluselo, safra, ale zase co s temahle, ze ano lol Nepojede to na 225 uz jak hlemejzd?

Vloženo
Nepojede to na 225 uz jak hlemejzd?

Šak na ně dej 205/50 R17, jakýpak caky... <_<

To uz by to ale bylo fakt skoro "jen" o vizazi :) Ale 205 mam ted a staczi to :palec:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...