Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jeste porad mluvi z hladu No spíš, jestli se nepřejedl vtipné kaše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ale hovnec, fakt! Proč by tenhle motor nemohl být? Jste si jisti že žádnej takovej diesel neexistuje? no rozhodne ne v golfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jeste porad mluvi z hladu No spíš, jestli se nepřejedl vtipné kaše... hned druha varianta kterou jsem chtel navrhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Abych spíš řekl o co mi jde, chci ještě trošku zvýšit oslíky v autě a dj.gest mi radil, abych tam hodil pořádnej mezichladič a poradil mi tento motor, co jsem psal a kvůli kterýmu si ze mě teď děláte prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ale hovnec, fakt! Proč by tenhle motor nemohl být? Jste si jisti že žádnej takovej diesel neexistuje? Tenhle motor je pouze ve čtyřce 4 motion a je to softwarová úprava motoru 85 kW... Mechanicky je naprosto stejnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 čili i chladič je stejnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Spidi: Heleď, ty jsi nějakej chytrej a nějak se v těhc motorech vyznáš, tak mi rovnou poraď jakej nejlepší mezichladič namontovat na 1.8Turbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 čili i chladič je stejnej? No píšu to snad čínsky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Spidi: Heleď, ty jsi nějakej chytrej a nějak se v těhc motorech vyznáš, tak mi rovnou poraď jakej nejlepší mezichladič namontovat na 1.8Turbo Minimálně nejakou velkou mrchu od HGP Racingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zapomněl jsem dodat cenu a to do 2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Vím že mi zase řekneš jestli mluvíš čínsky, ale stejnej mezichladič je i v 1.9TDI, takže nemusím hledat žádnej zázrak ale pouze k tomuto motoru? Ten by snad šel najít dobře, těhle aut je jak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zapomněl jsem dodat cenu a to do 2000,- tak to kup pytel sucheho ledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zapomněl jsem dodat cenu a to do 2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zapomněl jsem dodat cenu a to do 2000,- s DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kurňa, co je tady k smíchu No dobře, možná bych pár kaček přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to kup pytel sucheho ledu A šampíčko k temu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 To bych i mel A na oktě nevypadají věru zle... Kurvashtellung, to vypada hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jistě že s DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kurvashtellung, to vypada hezky A hlavně Jardo, jsou to tovární kola (váží kolem 8 kg i s pneu) a ne žádný čínský nudle s MAKem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kurvashtellung, to vypada hezky A hlavně Jardo, jsou to tovární kola (váží kolem 8 kg i s pneu) a ne žádný čínský nudle s MAKem... Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic Jj, moje RS sedmnáctky váží taky skoro tolik, no trošičku víc, ale jen o kilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ta vaha je docela mazec, na 17", dyt to i ty moje 16" decenty vazej podstatne vic Jj, moje RS sedmnáctky váží taky skoro tolik, no trošičku víc, ale jen o kilo... Kilco uz se tak nejak vsakne Nevypada to spatne a asi by to sluselo, safra, ale zase co s temahle, ze ano Nepojede to na 225 uz jak hlemejzd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Nepojede to na 225 uz jak hlemejzd? Šak na ně dej 205/50 R17, jakýpak caky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Nepojede to na 225 uz jak hlemejzd? Šak na ně dej 205/50 R17, jakýpak caky... To uz by to ale bylo fakt skoro "jen" o vizazi Ale 205 mam ted a staczi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ale 205 mam ted a staczi to Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky