krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ale 205 mam ted a staczi to Nápodobně... Ani na spotrebe sem to nepoznal, teda asi tam rozdil je, ale nepoznal sem ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ani na spotrebe sem to nepoznal, teda asi tam rozdil je, ale nepoznal sem ho No místo 5.8 - 5.9 na 195/65 R15 jezdím za 6.1 - 6.2 na 205/50 R17... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja jsem taky spokojenej s tim co tam zatim mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja jsem taky spokojenej s tim co tam zatim mam Souhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja jsem taky spokojenej s tim co tam zatim mam Souhlasím... hlavne jsem strasne rad ze jsou ty kola netknuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 hlavne jsem strasne rad ze jsou ty kola netknuty No doufám, že v tom mým úsilí pokračuješ... Chceš vidět jednu večerní momentku pořízenou od nás z balkónu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 hlavne jsem strasne rad ze jsou ty kola netknuty No doufám, že v tom mým úsilí pokračuješ... Chceš vidět jednu večerní momentku pořízenou od nás z balkónu...? no jako spidi nemej strach...ja rikam netknuty a stav 1a no jasne davej to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no jako spidi nemej strach...ja rikam netknuty a stav 1a no jasne davej to sem O.K. Takovouhle pěknou terasu má soused Roman... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ani na spotrebe sem to nepoznal, teda asi tam rozdil je, ale nepoznal sem ho No místo 5.8 - 5.9 na 195/65 R15 jezdím za 6.1 - 6.2 na 205/50 R17... Bomba Holt se pozna kvalitni motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Bomba Holt se pozna kvalitni motor Svatá pravda pane, v Ingolstadtu nikdy nedělali nic béčkovýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no jako spidi nemej strach...ja rikam netknuty a stav 1a no jasne davej to sem O.K. Takovouhle pěknou terasu má soused Roman... tak jako soused roman to ma hodne dobre podchyceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Bomba Holt se pozna kvalitni motor Svatá pravda pane, v Ingolstadtu nikdy nedělali nic béčkovýho... Vono je to taky v noze Ale moturek je na sestnactikilo parada. Btw, ja myslel, ze je to made in Wolfsburg Musim zmizet, zatim czago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak jako soused roman to ma hodne dobre podchyceny No nemusím prozrazovat, že Roman má restauraci... Jenže potřeboval rozšířit parkovací místo, tak slevil z velikosti zahrádky a přebytkový materiál uskladnil doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak jako soused roman to ma hodne dobre podchyceny No nemusím prozrazovat, že Roman má restauraci... Jenže potřeboval rozšířit parkovací místo, tak slevil z velikosti zahrádky a přebytkový materiál uskladnil doma... no jako husty...pekna vybava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no jako husty...pekna vybava Jj, je tam i téčko s chlaďákem... Jenže to tam nastěhoval až teď v půlce září takže výčepní sezóna na střeše teprve nadejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jj, je tam i téčko s chlaďákem... Jenže to tam nastěhoval až teď v půlce září takže výčepní sezóna na střeše teprve nadejde... no ale nevim jestli je uplne nejlepsi mit takoveho souseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ale nevim jestli je uplne nejlepsi mit takoveho souseda Já bych řekl, že jo, lepší než nějakej wosel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ale nevim jestli je uplne nejlepsi mit takoveho souseda Já bych řekl, že jo, lepší než nějakej wosel... no tak to rozhodne...ale aby jsi tam nebyl vic jak doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no tak to rozhodne...ale aby jsi tam nebyl vic jak doma No to néé, já su fakt bohužel maximálně týden z měsíce doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no tak to rozhodne...ale aby jsi tam nebyl vic jak doma No to néé, já su fakt bohužel maximálně týden z měsíce doma... kua to je celkem na nic co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kua když mam čas tak tu nikto neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kua když mam čas tak tu nikto neni No já jsem zrovna vytahoval podložky z pod kol, ale poníženo to zůstává, zakže to není zase taková hrůůůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja pa to ze sli podlozky pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja pa to ze sli podlozky pa No bere si je kamoš na čtyřku Golfina, navíc já pojedu teď s koktou do němec a jak se vrátím, tak budu dělat ty čepy a spojovačky a pak hurá na geometrii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 No bere si je kamoš na čtyřku Golfina, navíc já pojedu teď s koktou do němec a jak se vrátím, tak budu dělat ty čepy a spojovačky a pak hurá na geometrii... jj to by chtelo...jinak jsi teda ty gumy co mam ted ja mel krute sjety na vnitrni strane...ja uz to mam ted jak slicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky