Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj to by chtelo...jinak jsi teda ty gumy co mam ted ja mel krute sjety na vnitrni strane...ja uz to mam ted jak slicky lol

Tak to je správně... ;)

Vloženo
Chlapi, nechodíte někdo na zajímavý vrakáče, nebo nemáte možnost sehnat mezichladič s nějakýho silnějšího TDI?

coolery jsou u všech TDI včetně PD 85 a 96 kW stejný...

ať tam dá z G IV 150 PS PD

je stejnej jak vodní /rozměrově)

Vloženo
Ahoj Miško :) Jak se máš?

Dobre preci :-) Jak jinac :-) Co ty ?

Vloženo

kdo mě helpne, chci si koupit VAG kabel, mam jeden samo domo na zkoušku ale koukám koukám a je teho 3 řitě, K-LINK atd atd na USB a seriak port? ted jsem se bavil s prodejcem a že pry pres USB to ztrácí data, není to nahodou kokotina?mam notas na USB,ale problem to neni seženu jinej.přehravani ŘJ neupotřebím,prostě jen pro vlastni potřebu napíchnout a zjistit co tomu zase je :) ,co mám kupit jestli jste něco jako já řešil? nebo jestli má někdo řešení sem s ním :)

Vloženo

Jezis nekde to mam vyhlidnuty a ted za boha nemuzu najit ten link, za dobrej penis a kvalitka. Ale nemuzu to najit ani v mejlech, ani v zalozkach. Ale rozpocet na to mam sakum prdum 2000, jen to najit ;)

Vloženo
Jezis nekde to mam vyhlidnuty a ted za boha nemuzu najit ten link, za dobrej penis a kvalitka. Ale nemuzu to najit ani v mejlech, ani v zalozkach. Ale rozpocet na to mam sakum prdum 2000, jen to najit ;)

tak hledej prďka ;)

Vloženo (editace)

Ahoj kuci...ja mam tenhle...

K-line interface

ttp://www.pc-autodiagnostika.cz/kabely_konektory.php -_-

Editováno: , autor: Georg
Vloženo
tak jsem tu zase zpet...byl jsem jeste trochu pracovat

však to potřebuješ jako sůl lol;) zdarec baui -_- -_- -_-

drz hubu jestli me jako rozumis bade -_--_-

cau bady ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...