Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jj to by chtelo...jinak jsi teda ty gumy co mam ted ja mel krute sjety na vnitrni strane...ja uz to mam ted jak slicky Tak to je správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brej vecir mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Chlapi, nechodíte někdo na zajímavý vrakáče, nebo nemáte možnost sehnat mezichladič s nějakýho silnějšího TDI? coolery jsou u všech TDI včetně PD 85 a 96 kW stejný... ať tam dá z G IV 150 PS PD je stejnej jak vodní /rozměrově) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 bre vecir panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 bre vecir panove Cau Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ahoj Ivanko ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kam ste utekliii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ahoj Miško Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 už jsem utekl z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ahoj Miško Jak se máš? Dobre preci :-) Jak jinac :-) Co ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dobry jester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kdo mě helpne, chci si koupit VAG kabel, mam jeden samo domo na zkoušku ale koukám koukám a je teho 3 řitě, K-LINK atd atd na USB a seriak port? ted jsem se bavil s prodejcem a že pry pres USB to ztrácí data, není to nahodou kokotina?mam notas na USB,ale problem to neni seženu jinej.přehravani ŘJ neupotřebím,prostě jen pro vlastni potřebu napíchnout a zjistit co tomu zase je ,co mám kupit jestli jste něco jako já řešil? nebo jestli má někdo řešení sem s ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 mám USB a data s mi neztrácí do COM portu je levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jezis nekde to mam vyhlidnuty a ted za boha nemuzu najit ten link, za dobrej penis a kvalitka. Ale nemuzu to najit ani v mejlech, ani v zalozkach. Ale rozpocet na to mam sakum prdum 2000, jen to najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jezis nekde to mam vyhlidnuty a ted za boha nemuzu najit ten link, za dobrej penis a kvalitka. Ale nemuzu to najit ani v mejlech, ani v zalozkach. Ale rozpocet na to mam sakum prdum 2000, jen to najit tak hledej prďka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) Ahoj kuci...ja mam tenhle... K-line interface ttp://www.pc-autodiagnostika.cz/kabely_konektory.php Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Georg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak jsem tu zase zpet...byl jsem jeste trochu pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak jsem tu zase zpet...byl jsem jeste trochu pracovat však to potřebuješ jako sůl zdarec baui -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak jsem tu zase zpet...byl jsem jeste trochu pracovat však to potřebuješ jako sůl zdarec baui -_- drz hubu jestli me jako rozumis bade cau bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 já mám momentálně tento: http://www.mtaplus.cz/obchod/index.php?str...=&tree3_zobraz= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ahoj kuci...ja mam tenhle...K-line interface ttp://www.pc-autodiagnostika.cz/kabely_konektory.php Ahoj, díky.. taky sem tam koukal -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 drz hubu jestli me jako rozumis bade cau bady já přestávám rozumět všemu woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 měl jsem i tento a špatně se zasouval a samotnej převodník taky dos zavazel http://www.mtaplus.cz/obchod/index.php?str...=&tree3_zobraz= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 drz hubu jestli me jako rozumis bade cau bady já přestávám rozumět všemu woe to uz toho mas tolik jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky