Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak je to,bochušel.Ale muší to bejt. Nebo jeden slepej kokot v Avii a hned byla klempířská za 40.000,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 ja fim ale kluk co me to vse obstarava a dela tak rikal ze to co mam ja tak se to snad dela primo podle cisla kary tak jsem si nebyl jist kazdopadne jeste nejakej cas je protoze mam najeto cca 85000 No keré je to rok...? Je to mladší jak 7/2003 ??? no to nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 nebo ku příkladu třetí spojka, viz. já Během kolika km...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no to nejni No tak...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 90.000 a teď budu kupovat čtvrtou .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 naposledy jsem nechal opravit jenom lamelu, nanesli tam znovu ten bordel, údajně sportovní, ale taky nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no to nejni No tak...!!! no taky jsem na nej koukal jak blazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 90.000 a teď budu kupovat čtvrtou .. Hmmm, tak to je mě úplně jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no taky jsem na nej koukal jak blazen No vůbec nad tim nešpekuluj a normálně po 90.000 km a hlavně nezapomeň na napínací kladku a přehodil bych i vodní pumpu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Spidi: Co je ti jasný? To je ti to asi jasnější víc jak mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no taky jsem na nej koukal jak blazen No vůbec nad tim nešpekuluj a normálně po 90.000 km a hlavně nezapomeň na napínací kladku a přehodil bych i vodní pumpu... tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Baui, umaz mi tady v nazvu tematu to o ty eleganci. chci zatim jen ty RS....Diky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry285113 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no taky jsem na nej koukal jak blazen No vůbec nad tim nešpekuluj a normálně po 90.000 km a hlavně nezapomeň na napínací kladku a přehodil bych i vodní pumpu... ee.Mě šla do kelu vodní pumpa a s tim následně rozvody. 80 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... Ona ta pumpa má taky svoji životnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... Ona ta pumpa má taky svoji životnost... tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak je to,bochušel.Ale muší to bejt. Nebo jeden slepej kokot v Avii a hned byla klempířská za 40.000,- Kč... A nebo tohle.Ani nemusíš bourat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13891 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... Ona ta pumpa má taky svoji životnost... tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? o tom bych ti moh vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? No hlavně si Ti bude ztrácet chladící kapalina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? No hlavně si Ti bude ztrácet chladící kapalina... tak to me doslo vazeny pane...no uvidim jak to bude vypadat...asi to budu delat jeste letos tak mozna ze dam na tvou radu a udelam to vse najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... Ona ta pumpa má taky svoji životnost... tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? o tom bych ti moh vyprávět jj vim resili jsme to docela casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel... No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... Ona ta pumpa má taky svoji životnost... tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky?? o tom bych ti moh vyprávět jj vim resili jsme to docela casto zůstaly z ní malinkatý kousíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 asi to budu delat jeste letos tak mozna ze dam na tvou radu a udelam to vse najednou O.K. pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 zůstaly z ní malinkatý kousíčky hlavni je ze uz je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Takovýhle pěkný počong si pořídil Mitch z Baywatch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 O.K. pane... jeste ze tady mame fundovane odborniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky