BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 co se dnes toči? krom kofoly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Už jsem skoro zapomněl jak to tu v hospodě vypadá pane mate SZ Vím, vím. Písnu ti na mobil ja jen aby pan co to organizuje vedel kolik flicku zamluviti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak tomu bych veril spis Já to vidím jako nejpravděpodobnější příčinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 co se dnes toči? krom kofoly? pro tebe ruml s okurkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak tomu bych veril spis Já to vidím jako nejpravděpodobnější příčinu... tak prece je to starnuti k necemu dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 pro tebe ruml s okurkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 pro tebe ruml s okurkama rumla nebrat, kokot fusaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 pro tebe ruml s okurkama si dáte taky kucí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak prece je to starnuti k necemu dobry Jj, zjistíš, že auto stačí pěkný kola a lepší podvozek a nemusíš se srat s kravinama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak prece je to starnuti k necemu dobry Jj, zjistíš, že auto stačí pěkný kola a lepší podvozek a nemusíš se srat s kravinama... a vse do laku dle meho a nazdar bazar.... jinak uz me ale fakt netoc spidaku...kdo na to ma koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 si dáte taky kucí? Možná Tě to překvapí, ale já si dám kafe s mlíkem a dva cukry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Jj, zjistíš, že auto stačí pěkný kola a lepší podvozek a nemusíš se srat s kravinama... musí být slušnej orgasmus jet s tímto po naší D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 pro tebe ruml s okurkama si dáte taky kucí? dobra bade rozdelime se...ja si dam okurky a ty rumla...tak na zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Možná Tě to překvapí, ale já si dám kafe s mlíkem a dva cukry... Jseš nemocne? Taky chřipka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 si dáte taky kucí? Možná Tě to překvapí, ale já si dám kafe s mlíkem a dva cukry... ted jsem to presne tuto kombinaci dopozil fuj to je slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Jseš nemocne? Taky chřipka? To ne, ale včera jsem burácel do půlnoci u Romana v hospodě a dneska se léčím, bo ráno v pět hrčím nach Reich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak já zas musím mazat ještě do Č.Lípy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak já zas musím mazat ještě do Č.Lípy No to´s nám toho dneska moc neřekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 "Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce. Nechtěl jsem ji přerušovat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 "Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce. Nechtěl jsem ji přerušovat." a kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak já zas musím mazat ještě do Č.Lípy No to´s nám toho dneska moc neřekl... to víš závodník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 "Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce. Nechtěl jsem ji přerušovat." Jj, na tom něco bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Nechala si dát v salonu krásy pleťovou masku z piešťanského bahna. Dva dny vypadala skvěle. Pak bahno opadalo. to jsou hlášky todleto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 to víš závodník Njn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 to jsou hlášky todleto To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky