BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 to jsou hlášky todleto To teda jo... Ráno žena běžela za popelářem a volala: „Stihla bych ještě odvoz ?“ Popelář se vyklonil z okénka a řekl: „Ale jo, naskočte si !“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak ja taky jeden dam Přijde muž domů a žena říká: "Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého, co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?" Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské. Cestou domů jde kolem bordelu a říká si: "Jedno malý neuškodí, je čas a mám šťastný den" - no nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí, co bude. Osvítí ho Bůh, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem,zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet: " Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ráno žena běžela za popelářem a volala:„Stihla bych ještě odvoz ?“ Popelář se vyklonil z okénka a řekl: „Ale jo, naskočte si !“ No to už je moc...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 to sou hlášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 zdar jak sviňa bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Máme oddělené ložnice. Její je v Brně, moje je v Praze. Beru svou ženu všude. Ona však vždycky najde cestu zpátky. Když jsem se ženy zeptal, kam by chtěla jít na výročí naší svatby, řekla, že někam kde dlouho nebyla. Tak jsem ji navrhl kuchyň. Vždycky se držíme za ruce. Kdybych ji pustil, šla by nakupovat. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak ja taky jeden dam Přijde muž domů a žena říká: "Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého, co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?" Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské. Cestou domů jde kolem bordelu a říká si: "Jedno malý neuškodí, je čas a mám šťastný den" - no nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí, co bude. Osvítí ho Bůh, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem,zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet: " Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!" ty woe spíš takovej ze života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Badysku tobě to dneska de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 oni na to přišli až ted? já už kurvuju pul roku co 2km snížení na 80 a to je ještě na svátek http://www.novinky.cz/krimi/dalnice-d1-kol...7991_1udrr.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 oni na to přišli až ted? já už kurvuju pul roku co 2km snížení na 80 a to je ještě na svátek jj je to p*čou ke zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Jj, ta D1 - to je děs běs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 oni na to přišli až ted? já už kurvuju pul roku co 2km snížení na 80 a to je ještě na svátekhttp://www.novinky.cz/krimi/dalnice-d1-kol...7991_1udrr.html to same je na dalnici Praha-Turnov ale pravidelne jim to tam sekam tak 150 a jeste nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Jj, ta D1 - to je děs běs... eště že tam nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 eště že tam nemusim Já jo, ale občas to střihnu raděj po okreskách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Já jo, ale občas to střihnu raděj po okreskách... taky jsem nedávno využil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Já jo, ale občas to střihnu raděj po okreskách... taky jsem nedávno využil tak co by ten tvuj povoz delal na dalnici to tam snad ani nemuze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak co by ten tvuj povoz delal na dalnici to tam snad ani nemuze ne no pořád lepší než ten tvůj požírač sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak co by ten tvuj povoz delal na dalnici to tam snad ani nemuze ne no pořád lepší než ten tvůj požírač sněhu kua porad levnejsi aby to litalo na snih nez na ty predrazeny brecky co prodavaj u benzinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 kua porad levnejsi aby to litalo na snih nez na ty predrazeny brecky co prodavaj u benzinek ¨to by nebylo špatný,ale zatím se ten pokus nezdařil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 kua porad levnejsi aby to litalo na snih nez na ty predrazeny brecky co prodavaj u benzinek ¨to by nebylo špatný,ale zatím se ten pokus nezdařil ale jo kousek to ne ten snih jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 A tady se to opět absolutně nehéééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 njn Tak já už mám počong v garage, tak to můžeš roztočit...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 njn Tak já už mám počong v garage, tak to můžeš roztočit...!!! tož to jóóó -_- -_- já ted obstřihával lamino,sem myslel že u toho vyrostu, to je jak beton a jak ta skelna tkanina řeže ani nemluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tož to jóóó -_- -_- já ted obstřihával lamino,sem myslel že u toho vyrostu, to je jak beton a jak ta skelna tkanina řeže ani nemluvim Jj, to znám, dělal jsem na jaře kamošovi zadní nárazník na dvěstěšestku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky