baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 dal hledam neco jinyho až nejdeš tak tady na to hodíš bobek no samoze Nevim jak tam u vás ale mladá schání práci a nic moc no tak v praze snad neco rozumnyho najdu tak tam je to zas něco jinýho no prave...tak ja delam i ted v praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 koukal si na tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14180 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zdaj no nazdar ty vole jaky no nazdar? To je teda privitani. Uz jsi vyslal signal ? jj nemej strachy Kurva ale zase ted nemuzu sehnat tu regulaci,to je prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 koukal si na tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14180 hmm moc sikovna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zdaj no nazdar ty vole jaky no nazdar? To je teda privitani. Uz jsi vyslal signal ? jj nemej strachy Kurva ale zase ted nemuzu sehnat tu regulaci,to je prdeli... jj ta se shani spatne zkus dj.gets Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zkusim teda no . kolik se ta regulace tak pohybuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zdaj no nazdar ty vole jaky no nazdar? To je teda privitani. Uz jsi vyslal signal ? jj nemej strachy Kurva ale zase ted nemuzu sehnat tu regulaci,to je prdeli... Martin RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Zkusim teda no . kolik se ta regulace tak pohybuje? pocitam kolem 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Komplet jo? 2 cidla i s drzakama jo? to jsem teda zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Komplet jo? 2 cidla i s drzakama jo? to jsem teda zvedavej ne...jedna naprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 tak ale potrebujes 2 ty cidla Jdu jeast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo ja prave papam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Taky taky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Taky taky !!! kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 taky bych si rekl,ale je mi jasna odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi jo to je tak vždycky Jiří, mě pro změnu původní zaměstnavatel kapku visí a taky se kroutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi jo to je tak vždycky Jiří, mě pro změnu původní zaměstnavatel kapku visí a taky se kroutí no to je jeste horsi...ja sice dostavam penize pravidelne ale stoji to za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Taky taky !!! kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi tak dáš výpověď a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Taky taky !!! kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi tak dáš výpověď a je to A je v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo Taky taky !!! kua tak jsem si rek o pridani a oni se kroutej jak smejdi tak dáš výpověď a je to A je v prdeli on už má takový choutky od rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo ja prave papam Bré čvachtání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo ja prave papam Bré čvachtání uz mam po papani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo ja prave papam Bré čvachtání uz mam po papani takže jedno kofí poo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já už sem poo ja prave papam Bré čvachtání uz mam po papani takže jedno kofí poo no presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky