baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ty kjavo nazdaj bade...tady uz nechcalo od zacatku zari a porad je tady nejak podezrele krasne podplacený tusim 5kilo jablek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den Zdarec Foxi -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den dobre rano Dobre.Sem se od 7 zastavil až teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 hu jen na vás mrknu a opět školení vás tady po ránu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 hu jen na vás mrknu a opět školení vás tady po ránu je to vis je napeceno tak jsou vsichni na snidani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 tusim 5kilo jablek ted frčí krabička a kartón, žadny jabka, si neviděl janka kroupu na vlastni bulvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 hu jen na vás mrknu a opět školení vás tady po ránu je čágo, teda Vás školí dlouho, asi Vám to nejde moc co? joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 tusim 5kilo jablek ted frčí krabička a kartón, žadny jabka, si neviděl janka kroupu na vlastni bulvy? ne vcera jsem koukal na ivanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ne vcera jsem koukal na ivanka něco noveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ne vcera jsem koukal na ivanka něco noveho? na to divadelni predstaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Zdar jak sviňa kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zdar do methan city Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko -_- zvedá se mlha a bude kuvásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 na to divadelni predstaveni jo táák Zdar jak sviňa Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den zdar liško podšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Spidi Zdar Bady, tak co ta ŘJ ??? Chodí to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ahoj spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Spidi Zdar Bady, tak co ta ŘJ ??? Chodí to...? Chodí, a chodí i ta moje,ale furt to cypuje,takže tím to nebylo a jsme zase na začátku mechanik chce vyměnit komlet kabelaž motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ahoj spidi Ahoj Jirko, jak se máš takhle během slunečného dopoledne v pátek třináctého...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ahoj spidi Ahoj Jirko, jak se máš takhle během slunečného dopoledne v pátek třináctého...? ty woe ja na to zapoměl, radši nikam nepolezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ahoj spidi Ahoj Jirko, jak se máš takhle během slunečného dopoledne v pátek třináctého...? zatim se mam naprosto v pohodicce az na to ze jsem v praci...ale uz se tesim az vypadnu...jak to vypada v D teda jestli tam jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Chodí, a chodí i ta moje,ale furt to cypuje,takže tím to nebylo a jsme zase na začátku mechanik chce vyměnit komlet kabelaž motoru No tak to mě poser teda... No nedávno jsem měnil komplet "drátpavóka" na Fábce 1.4 MPi, ve škodofce za to chtěli totiž 60.000,- Kč, tak se to vzalo z bourané s K.O. motorem a chytlo se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zatim se mam naprosto v pohodicce az na to ze jsem v praci...ale uz se tesim az vypadnu...jak to vypada v D teda jestli tam jsi? Tak to je zzzuper... Němci furt všude v anketá píšou, že nejsou pobožní a pověrčivý, ale má to vidět, všichni čumí jak puci, sledujou hodiny jak japonci orloj a s ohledem na pátek je mě jasný, že s úderem dvanácté se rozprchnou jak vrabci ze silnice. Taxem si vytáhl noťas a spisuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den zdar liško podšitá Čaoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zdar do methan city Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko -_- zvedá se mlha a bude kuvásně tady je zima a hmla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky