Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdar do methan city  :t  -_-  :D

Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko ;)-_- -_- -_-

zvedá se mlha a bude kuvásně :D

Vloženo
Zdar jak sviňa Spidi  :palec2:  -_-  -_-  -_-  -_-

Zdar Bady, tak co ta ŘJ ??? Chodí to...? :huh:

Chodí, a chodí i ta moje,ale furt to cypuje,takže tím to nebylo a jsme zase na začátku :( mechanik chce vyměnit komlet kabelaž motoru

Vloženo
ahoj spidi ;)

Ahoj Jirko, jak se máš takhle během slunečného dopoledne v pátek třináctého...?

ty woe ja na to zapoměl, radši nikam nepolezu :D

Vloženo
ahoj spidi ;)

Ahoj Jirko, jak se máš takhle během slunečného dopoledne v pátek třináctého...?

zatim se mam naprosto v pohodicce az na to ze jsem v praci...ale uz se tesim az vypadnu...jak to vypada v D teda jestli tam jsi?

Vloženo
Chodí, a chodí i ta moje,ale furt to cypuje,takže tím to nebylo a jsme zase na začátku :( mechanik chce vyměnit komlet kabelaž motoru

No tak to mě poser teda... :o No nedávno jsem měnil komplet "drátpavóka" na Fábce 1.4 MPi, ve škodofce za to chtěli totiž 60.000,- Kč, tak se to vzalo z bourané s K.O. motorem a chytlo se to...

Vloženo
zatim se mam naprosto v pohodicce az na to ze jsem v praci...ale uz se tesim az vypadnu...jak to vypada v D teda jestli tam jsi?

Tak to je zzzuper... :palec2:

Němci furt všude v anketá píšou, že nejsou pobožní a pověrčivý, ale má to vidět, všichni čumí jak puci, sledujou hodiny jak japonci orloj a s ohledem na pátek je mě jasný, že s úderem dvanácté se rozprchnou jak vrabci ze silnice. Taxem si vytáhl noťas a spisuju... lol

Vloženo
zdar do methan city  :t  -_-  :D

Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko ;)-_- -_- -_-

zvedá se mlha a bude kuvásně :D

tady je zima a hmla

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...