BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No tak to mě poser teda... No nedávno jsem měnil komplet "drátpavóka" na Fábce 1.4 MPi, ve škodofce za to chtěli totiž 60.000,- Kč, tak se to vzalo z bourané s K.O. motorem a chytlo se to... no vidiš, na co to přijde takova kabelaž na vrakecu? bo mechoš to chce rozpižlat a zkoušet drat po drátě a ja bych teda radši vyměnil komplet a uvidi se. No ta ŘJ mě nasrala, pry postup udaný mladou boleslaví, tak mam prachy v nove RJ na h**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bade ty aby sis to za chvíli šel hodit s tim autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bade ty aby sis to za chvíli šel hodit s tim autem jj jestli nebude do konce listopadu ok, asi pujde pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bade ty aby sis to za chvíli šel hodit s tim autem jj jestli nebude do konce listopadu ok, asi pujde pryč kdyby tak člověk do toho autí viděl,coc tomu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no vidiš, na co to přijde takova kabelaž na vrakecu? No tohle byla komplet zbořená Fábka o sloup bez dokladů za 63.000,- Káčé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak to je zzzuper... Němci furt všude v anketá píšou, že nejsou pobožní a pověrčivý, ale má to vidět, všichni čumí jak puci, sledujou hodiny jak japonci orloj a s ohledem na pátek je mě jasný, že s úderem dvanácté se rozprchnou jak vrabci ze silnice. Taxem si vytáhl noťas a spisuju... ja to rikam porad ze to jsou netáhla a nebo maj vsichni tulení nemoc (rucicky dozadu) ja doufam ze se rozprchnu tak ve 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kua bade porad problemy co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyby tak člověk do toho autí viděl,coc tomu je. nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyby tak člověk do toho autí viděl,coc tomu je. nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit hele to je jak ja s tou elektrikou...mohl jsem najezdit treba 1000km a pohoda...pak jsem jel a na 1km me to 4x uplne zhaslo a neslo to nastartovat...kdyz uz to vypadalo ze pujde ven altik tak pri rozebirani se prislo na jeden lehce nastipnutej kabel...za 2 minuty opraveno a vse funguje jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit No brďo, jak to tak čtu, tak to vypadá na nějakej předřenej kabel... Ta Fábule to taky dělala jen někdy, prostě občas začla blikat palubka a motor padl do nouzovýho režimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No tohle byla komplet zbořená Fábka o sloup bez dokladů za 63.000,- Káčé aha tzv dárce orgánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 aha tzv dárce orgánu Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No brďo, jak to tak čtu, tak to vypadá na nějakej předřenej kabel...Ta Fábule to taky dělala jen někdy, prostě občas začla blikat palubka a motor padl do nouzovýho režimu... cviklej kabl to by byla pomsta jako prase mě jako elektrikařovi každopadně bylo by to super,v neděli se chci na to kouknout, připadne ji sehnat tu kabelaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No tohle byla komplet zbořená Fábka o sloup bez dokladů za 63.000,- Káčé aha tzv dárce orgánu kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku co?? chceš prodat ledvinu nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyby tak člověk do toho autí viděl,coc tomu je. nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit přesně,kdyby to dělalo furt.Tohle znam z práce.Přijede člověk že před týdnem mu to tohle udělalo a teď zas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku co?? chceš prodat ledvinu nebo co? ne koupit si nastroj potrebny k darcovstvi a je pravda ze ten stroj ma hodne koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 cviklej kabl to by byla pomsta jako prase mě jako elektrikařovi každopadně bylo by to super,v neděli se chci na to kouknout, připadne ji sehnat tu kabelaž Njn, mě se užvejkala loni v létě kostra v řidičových dveřích a to byla paseka lezl jsem do auta kufrem jak partizán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku co?? chceš prodat ledvinu nebo co? nechá si pořádně pojistit octu a pak s ní bouchne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 lezl jsem do auta kufrem jak partizán... to jsou zase hlasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku co?? chceš prodat ledvinu nebo co? nechá si pořádně pojistit octu a pak s ní bouchne ta uz dobre pojistena je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku co?? chceš prodat ledvinu nebo co? nechá si pořádně pojistit octu a pak s ní bouchne ta uz dobre pojistena je... takže eště ta rána chybí a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Kua koukám na palubku v novém Audi TT a přemejšlím, jak to narvat do okty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Njn, mě se užvejkala loni v létě kostra v řidičových dveřích a to byla paseka lezl jsem do auta kufrem jak partizán... no a přitom blbina, rád bych to takto vyřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Kua koukám na palubku v novém Audi TT a přemejšlím, jak to narvat do okty... ukažžž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky