Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak to mě poser teda... :o No nedávno jsem měnil komplet "drátpavóka" na Fábce 1.4 MPi, ve škodofce za to chtěli totiž 60.000,- Kč, tak se to vzalo z bourané s K.O. motorem a chytlo se to...

no vidiš, na co to přijde takova kabelaž na vrakecu? bo mechoš to chce rozpižlat a zkoušet drat po drátě a ja bych teda radši vyměnil komplet a uvidi se. No ta ŘJ mě nasrala, pry postup udaný mladou boleslaví, tak mam prachy v nove RJ na h****

Vloženo
Bade ty aby sis to za chvíli šel hodit s tim autem  :huh:

jj jestli nebude do konce listopadu ok, asi pujde pryč

kdyby tak člověk do toho autí viděl,coc tomu je.

Vloženo
Tak to je zzzuper... :palec2:

Němci furt všude v anketá píšou, že nejsou pobožní a pověrčivý, ale má to vidět, všichni čumí jak puci, sledujou hodiny jak japonci orloj a s ohledem na pátek je mě jasný, že s úderem dvanácté se rozprchnou jak vrabci ze silnice. Taxem si vytáhl noťas a spisuju... lol

ja to rikam porad ze to jsou netáhla lol a nebo maj vsichni tulení nemoc (rucicky dozadu) lol

ja doufam ze se rozprchnu tak ve 3 ;)

Vloženo

nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit :(

Vloženo

nj nejhorši že to neděla pokažde ale sem tam, fakt možna někde cviklej kabl,nebo kontakt protože najedeš 500km a nic a pak se potahuješ 2 km a nejedeš...a hlavně odchazí jedna váha za druhou, bude to kravina, jen ji najit :(

hele to je jak ja s tou elektrikou...mohl jsem najezdit treba 1000km a pohoda...pak jsem jel a na 1km me to 4x uplne zhaslo a neslo to nastartovat...kdyz uz to vypadalo ze pujde ven altik tak pri rozebirani se prislo na jeden lehce nastipnutej kabel...za 2 minuty opraveno a vse funguje jak ma :disgust:

Vloženo

No brďo, jak to tak čtu, tak to vypadá na nějakej předřenej kabel...

Ta Fábule to taky dělala jen někdy, prostě občas začla blikat palubka a motor padl do nouzovýho režimu... :angry:

Vloženo
No brďo, jak to tak čtu, tak to vypadá na nějakej předřenej kabel...

Ta Fábule to taky dělala jen někdy, prostě občas začla blikat palubka a motor padl do nouzovýho režimu... :angry:

cviklej kabl to by byla pomsta jako prase :D mě jako elektrikařovi :D každopadně bylo by to super,v neděli se chci na to kouknout, připadne ji sehnat tu kabelaž

Vloženo
No tohle byla komplet zbořená Fábka o sloup bez dokladů za 63.000,- Káčé

aha tzv dárce orgánu :)

kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku :disgust:

Vloženo

přesně,kdyby to dělalo furt.Tohle znam z práce.Přijede člověk že před týdnem mu to tohle udělalo a teď zas nic

Vloženo
kdyz vse dobre dopadne tak to budu pristi rok ja...ale musim nekde sehnat patricny obnos penizku :disgust:

co?? chceš prodat ledvinu nebo co? :huh:

ne koupit si nastroj potrebny k darcovstvi a je pravda ze ten stroj ma hodne koni lollol

Vloženo
cviklej kabl to by byla pomsta jako prase :D mě jako elektrikařovi :D každopadně bylo by to super,v neděli se chci na to kouknout, připadne ji sehnat tu kabelaž

Njn, mě se užvejkala loni v létě kostra v řidičových dveřích a to byla paseka lezl jsem do auta kufrem jak partizán... <_<

Vloženo

nechá si pořádně pojistit octu a pak s ní bouchne :smich:lol

Vloženo

ta uz dobre pojistena je... ;)

Vloženo

ta uz dobre pojistena je... ;)

takže eště ta rána chybí a je to :ph34r:

Vloženo
Njn, mě se užvejkala loni v létě kostra v řidičových dveřích a to byla paseka lezl jsem do auta kufrem jak partizán... <_<

:smich::smich: no a přitom blbina, rád bych to takto vyřešil ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...