baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 woe lol -_- co je trenere nejste ve forme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 solidně lol tak musime nove cleny potrenovat OOO tak ty jsi trenér? To bývají ti největší prasáci To bývají ti největší prasáci JJ to on je, hroznej kanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 solidně lol tak musime nove cleny potrenovat OOO tak ty jsi trenér? To bývají ti největší prasáci vzdyt pisu ze je to badys Potrefená husa se vždycky ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 solidně lol tak musime nove cleny potrenovat OOO tak ty jsi trenér? To bývají ti největší prasáci To bývají ti největší prasáci JJ to on je, hroznej kanec ja to o nem rikam porad a nikdo tomu nechtel verit..konecne to nekdo potvrdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Hele Baui, ta ma na tebe pifku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 solidně lol tak musime nove cleny potrenovat OOO tak ty jsi trenér? To bývají ti největší prasáci vzdyt pisu ze je to badys Potrefená husa se vždycky ozve tak koukej za chvilku pribehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 solidně lol tak musime nove cleny potrenovat OOO tak ty jsi trenér? To bývají ti největší prasáci To bývají ti největší prasáci JJ to on je, hroznej kanec ja to o nem rikam porad a nikdo tomu nechtel verit..konecne to nekdo potvrdil No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Hele Baui, ta ma na tebe pifku :-D no koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 vzdyt pisu ze je to badys jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 srandicky srandicky, radeji se kouknete pod stul a hodte po me nejakou funkcni RJ do dvoulitru kua... ja musim vecer na pivo.... ale musim to predtim dodelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 vzdyt pisu ze je to badys jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice Bady, neblbni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 srandicky srandicky, radeji se kouknete pod stul a hodte po me nejakou funkcni RJ do dvoulitru kua... ja musim vecer na pivo.... ale musim to predtim dodelat mám akorát z moji 1,8 taky furt vyměnte ŘJ ŘJ ŘJ a tím to není kuwa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice ale ty voe ale trenere ty jim das dycky zabrat a ja abych je pak daval dohromady chudinky...mel by jste je setrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst 1:0 pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst dlouho jsi me nevidel tak nevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst 1:0 pro tebe ooo děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice ale ty voe ale trenere ty jim das dycky zabrat a ja abych je pak daval dohromady chudinky...mel by jste je setrit co ti na to mám kuwa říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice ale ty voe ale trenere ty jim das dycky zabrat a ja abych je pak daval dohromady chudinky...mel by jste je setrit co ti na to mám kuwa říct no nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jestli já sem trener tak ty seš pak maséér já jsem jinak slušný a to velice ale ty voe ale trenere ty jim das dycky zabrat a ja abych je pak daval dohromady chudinky...mel by jste je setrit Ale on není takovej prasák jako ty... On jen má úchylný kecy.. Ale ty jako masér už na ně šáhneš a to je trestný.. Takže větší čuně jsi ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst dlouho jsi me nevidel tak nevis No když jsi nevyrostl za teěch 22 let nebo kolik ti to je, tak si myslíš, že to za měsíc doženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bady, neblbni Dimi co se ti nezdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst 1:0 pro tebe a co hrajeme?? ja ze bych se pridal...ale pri dimiho postave muze tak leda delat bojku nebo muzeme hrat sachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Kua vy ste toho tady nakecali chvilku bez dohledu a už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky