BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no nic nou cement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No já myslím, že si můžete podat ruce .... pořád jen no tak tebe sem tady potreboval pockej vecer ti slapnu na nohu To by jsi musel povyrůst 1:0 pro tebe a co hrajeme?? ja ze bych se pridal...ale pri dimiho postave muze tak leda delat bojku nebo muzeme hrat sachy To jsou slova závisti ... to je vidět, kdo se má dobře, víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bady, neblbni Dimi co se ti nezdá Ne to já jen reju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ale on není takovej prasák jako ty... On jen má úchylný kecy.. Ale ty jako masér už na ně šáhneš a to je trestný.. Takže větší čuně jsi ty no jasne ale on netrenuje jen teorii ale i prakticky tak ze to nebude uplne jak pises Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 srandicky srandicky, radeji se kouknete pod stul a hodte po me nejakou funkcni RJ do dvoulitru kua... ja musim vecer na pivo.... ale musim to predtim dodelat mám akorát z moji 1,8 taky furt vyměnte ŘJ ŘJ ŘJ a tím to není kuwa ale ja uz vymenil vsechno, krom zeleza (teda hliniku) motoru, a zkontroloval casovani a vsechno kua.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ale on není takovej prasák jako ty... On jen má úchylný kecy.. Ale ty jako masér už na ně šáhneš a to je trestný.. Takže větší čuně jsi ty No to je zcela nepochybně ikdyby masér nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ale on není takovej prasák jako ty jojo baui slyšíš to ....nejsem nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No když jsi nevyrostl za teěch 22 let nebo kolik ti to je, tak si myslíš, že to za měsíc doženeš tak to budes číhat panacku co vse se da dohnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no nic nou cement no je to husty jestli me jako rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 To jsou slova závisti ... to je vidět, kdo se má dobře, víš ja jsem si rikal ze se nekdo musim mit dobre za me...tak to jsi ty ty lumpe jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No když jsi nevyrostl za teěch 22 let nebo kolik ti to je, tak si myslíš, že to za měsíc doženeš tak to budes číhat panacku co vse se da dohnat No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bady, neblbni Dimi co se ti nezdá Ne to já jen reju no v tom ses prebornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No když jsi nevyrostl za teěch 22 let nebo kolik ti to je, tak si myslíš, že to za měsíc doženeš tak to budes číhat panacku co vse se da dohnat No to teda asi budu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No to je zcela nepochybně ikdyby masér nebyl utikej na skoleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. směrem pod povrch určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ale ja uz vymenil vsechno, krom zeleza (teda hliniku) motoru, a zkontroloval casovani a vsechno kua.... taky se s tím svojim trápím, furt škube,plno věci new ale asi naka blbost a ne a ne na ni přijit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ale on není takovej prasák jako ty jojo baui slyšíš to ....nejsem nejsem no zatim to jen ctu a staci me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Bady, neblbni Dimi co se ti nezdá Ne to já jen reju no v tom ses prebornik Tak teď se ozval ten pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 utikej na skoleni já na něm jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No když jsi nevyrostl za teěch 22 let nebo kolik ti to je, tak si myslíš, že to za měsíc doženeš tak to budes číhat panacku co vse se da dohnat No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. To už je větší než on sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. no musim to zkontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ale ja uz vymenil vsechno, krom zeleza (teda hliniku) motoru, a zkontroloval casovani a vsechno kua.... taky se s tím svojim trápím, furt škube,plno věci new ale asi naka blbost a ne a ne na ni přijit No jak to tak pozoruju tak to si podejte ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 To jsou slova závisti ... to je vidět, kdo se má dobře, víš ja jsem si rikal ze se nekdo musim mit dobre za me...tak to jsi ty ty lumpe jeden ale to ty nemuzes znat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. no musim to zkontrolovat No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky