Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No možná teď tvoje ego je větší o půl metru.. no musim to zkontrolovat No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 To jsou slova závisti ... to je vidět, kdo se má dobře, víš ja jsem si rikal ze se nekdo musim mit dobre za me...tak to jsi ty ty lumpe jeden ale to ty nemuzes znat vsak neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Dovol abych se zasmála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát no bohuzel te sklamu ale tak velky fotky se sem davat nesmeji a pak by me sem zakazali pristup a za to me nestojis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Jiříku, proč ze sebe děláš slušňáka ... my stejně všichni jaký jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát no bohuzel te sklamu ale tak velky fotky se sem davat nesmeji a pak by me sem zakazali pristup a za to me nestojis Ty jsi zmije ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát no bohuzel te sklamu ale tak velky fotky se sem davat nesmeji a pak by me sem zakazali pristup a za to me nestojis ... Editováno: 13. Říjen 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Dovol abych se zasmála pockej ty jsi z brna jestli se nepletu...a to neni prilehle okoli strednich cech jestli to ovsem vis tak jak me muzes znat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát no bohuzel te sklamu ale tak velky fotky se sem davat nesmeji a pak by me sem zakazali pristup a za to me nestojis Ty jsi zmije ... hehe realista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Jiříku, proč ze sebe děláš slušňáka ... my stejně všichni jaký jsi vite ze jsem slusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No a hned nám poreferuj a nějaké foto k tomu nahoď, at se máme čemu smát no bohuzel te sklamu ale tak velky fotky se sem davat nesmeji a pak by me sem zakazali pristup a za to me nestojis Ty jsi zmije ... no neni to jednoduchy ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Jiříku, proč ze sebe děláš slušňáka ... my stejně všichni jaký jsi vite ze jsem slusny no počkej, to tam nikde není uvedeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak teď se ozval ten pravý ja...ty voe nejslusnejsi clovek ve strednich cecha a prilehlem okoli Dovol abych se zasmála pockej ty jsi z brna jestli se nepletu...a to neni prilehle okoli strednich cech jestli to ovsem vis tak jak me muzes znat Mě to stačilo tady.. TO víš .. exotů si všimneš jako prvních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Lorri: A já si tě hnedle všiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko pujdeme na panaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Lorri: A já si tě hnedle všiml čím to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Mě to stačilo tady.. TO víš .. exotů si všimneš jako prvních NAPROSTY SOUHLAS....proto jsem te hned ja jsi prisla zdravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Lorri: A já si tě hnedle všiml čím to asi bude? no bylo zde řečeno něco o exotech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko pujdeme na panaka? no asi budeme muset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no je to husty jestli me jako rozumis no jasný masére......potažmo exote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko pujdeme na panaka? no asi budeme muset neridis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko No a je to tu zas.. Zavírat se někam s chlapem.. čunče!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko No a je to tu zas.. Zavírat se někam s chlapem.. čunče!!! Přijeď a určitě se zavře s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no počkej, to tam nikde není uvedeno se me zda ze si te dnes vemu stranou na slovíčko No a je to tu zas.. Zavírat se někam s chlapem.. čunče!!! tak to v tom pripade ses cunce i ty kdyz se zaviras s chlapama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky