BLACK MOLLY Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 zdar pánové. Ty voe,co ty tady ? mám snad zakázaný vstup zdary vary vazeny kolego...pristup mas stale volny ooooooo děkuji.to jsem rád.od tebe bych tolik lásky nečekal.zdar jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ooooooo děkuji.to jsem rád.od tebe bych tolik lásky nečekal.zdar jiří sam sebe jsem prekvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jj byl jsem ale jen na chvilku..svihal jsem pak domu Tak to pak jo ! Ja ani nevim v kolik sem domu dorazil. Kazdopadne jel sem klidnou jizdu a pak me predjelo Subaru Impreza sti tak sem ho dojel a to se mu asi nelibilo tak zrychlil a udelal Misoj papa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ooooooo děkuji.to jsem rád.od tebe bych tolik lásky nečekal.zdar jiří sam sebe jsem prekvapil já tě snad začnu milovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Tak to pak jo ! Ja ani nevim v kolik sem domu dorazil. Kazdopadne jel sem klidnou jizdu a pak me predjelo Subaru Impreza sti tak sem ho dojel a to se mu asi nelibilo tak zrychlil a udelal Misoj papa :-) ja jsem jel ob jedno auto za tebou jeste nez jsem najizdel na dalnici a chtel jsem tam predjet jednu octu ale nejak se mu to nelibilo tak pridal a pak jsme se honili na dalnici az do benatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no nedá se nic dělat čas pro mou zábavu vypršel.jedu s malým k doktorce.má teplotu.to asi ten včerejší fotbal.a pak celé odpoledne po úřadech.mějte se fajn fšici a brzo naslyšenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no nedá se nic dělat čas pro mou zábavu vypršel.jedu s malým k doktorce.má teplotu.to asi ten včerejší fotbal.a pak celé odpoledne po úřadech.mějte se fajn fšici a brzo naslyšenou. tak zase teda achoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Baui,jak vypada nase vec ? Asi zatim nic co? zatim nic Ch jo ty voe vzdyt ti to ani nejezdi a by jsi chtel xenony já musim mít taky všechno hned a dam to tam až za jak dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Baui,jak vypada nase vec ? Asi zatim nic co? zatim nic Ch jo ty voe vzdyt ti to ani nejezdi a by jsi chtel xenony já musim mít taky všechno hned a dam to tam až za jak dlouho. to jsme na tom podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Baui,jak vypada nase vec ? Asi zatim nic co? zatim nic Ch jo ty voe vzdyt ti to ani nejezdi a by jsi chtel xenony já musim mít taky všechno hned a dam to tam až za jak dlouho. to jsme na tom podobne Ale teď fakt vyčkam Bauí-xenouny. Jinak achoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ale teď fakt vyčkam Bauí-xenouny.Jinak achoj zdary vary... jasna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nic jinyho nam taky nezbejva,nez si pockat no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nic jinyho nam taky nezbejva,nez si pockat no. ja cekam celej zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ale teď fakt vyčkam Bauí-xenouny.Jinak achoj zdary vary... jasna vec ty světla co budu prodávat mam už asi 2 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nic jinyho nam taky nezbejva,nez si pockat no. ja cekam celej zivot NA CO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem Zdaaaaaaaaaaaaaaaaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? Je třeba udělat píchačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? Je třeba udělat píchačky No to vis zejo!!!! Pan chtel klice,ze stejne chodi porad 1. a pak se tu na nej ceka a my tu mrzneme,zejo Jirko? Kdybych nebyl tak hubenej,tak tu ted jeste pomalu stojime vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? se stydím,udělal jsem z nerozvážnosti .............................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tady uz se chlasta takhle dopoledne, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? Je třeba udělat píchačky No to vis zejo!!!! Pan chtel klice,ze stejne chodi porad 1. a pak se tu na nej ceka a my tu mrzneme,zejo Jirko? Kdybych nebyl tak hubenej,tak tu ted jeste pomalu stojime vsichni eště že sem dneska přišel až dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Gutten Morgen Kde je pan Semotan? tady jsem jinak zdar všem To byla ale doba. Oproti obvyklemu prumeru mas cca 4 hodiny zpozdeni,takhle by to neslo. Musel jsem rano vzadu v kuchyni prolezt tou uzkou ventilackou a jit Bauimu otevrit,protoze klice mas ty,ze? A pivo jsme si taky museli natocit sami. Zamysli se nad svoji dochazkou jo? Je třeba udělat píchačky No to vis zejo!!!! Pan chtel klice,ze stejne chodi porad 1. a pak se tu na nej ceka a my tu mrzneme,zejo Jirko? Kdybych nebyl tak hubenej,tak tu ted jeste pomalu stojime vsichni ty a hubenej a díval jsi se do zrcadla doma,to nesmíš chodit na Petřín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mno pivo dela hezka tela, to je znama vec, ne? proto tady taky sme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky