Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 dobre po obědě všichni kdo jsou už nabaštěný .... teda člověk má denní a takovejch věcí co jsem už udělal zdar Hansi .....pracuj úměrně ttvému platu
Hensel Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 dobre po obědě všichni kdo jsou už nabaštěný .... teda člověk má denní a takovejch věcí co jsem už udělal zdar Hansi .....pracuj úměrně ttvému platu pracuju neboj Jiříku čistím akvárko všechno ostatní dělá kolega
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 dobre po obědě všichni kdo jsou už nabaštěný .... teda člověk má denní a takovejch věcí co jsem už udělal zdar Hansi .....pracuj úměrně ttvému platu pracuju neboj Jiříku čistím akvárko všechno ostatní dělá kolega ...již tě poznávám ...tak je to spravne,tak to ma být...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst ja jsem nestihal psat
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst asi půjdeš z5 do školy,když nestíháš číst
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst asi půjdeš z5 do školy,když nestíháš číst on do ni jeste nechodil...si to nechava na duchod
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst asi půjdeš z5 do školy,když nestíháš číst ale mezi tim sem ještě pracoval
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst asi půjdeš z5 do školy,když nestíháš číst on do ni jeste nechodil...si to nechava na duchod a nebo tak prý mu stačí mateřská a autoškola
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata zoofílie to je věc
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata zoofílie to je věc ses včera koukal na telku ne
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to neres...jen patek byl takovej dost hustej...co badysku decentní a ftipný sem skoro nestíhal číst asi půjdeš z5 do školy,když nestíháš číst on do ni jeste nechodil...si to nechava na duchod a nebo tak prý mu stačí mateřská a autoškola presne tak pane
Hensel Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 dobre po obědě všichni kdo jsou už nabaštěný .... teda člověk má denní a takovejch věcí co jsem už udělal zdar Hansi .....pracuj úměrně ttvému platu pracuju neboj Jiříku čistím akvárko všechno ostatní dělá kolega ...již tě poznávám ...tak je to spravne,tak to ma být... ale jako ráno jsem i se šefém rozebíral jednu mašínu na střeše kvůli izolaci
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata zoofílie to je věc ses včera koukal na telku ne jo díval,tak aby jsi tam nebyl příště ty
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata zoofílie to je věc ses včera koukal na telku ne jo díval,tak aby jsi tam nebyl příště ty to asi fakt neeeeeeeee
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Bude se ucit s mladym no a co ? a jakym mladym já ještě nemam liščata zoofílie to je věc ses včera koukal na telku ne jo díval,tak aby jsi tam nebyl příště ty to asi fakt neeeeeeeee to sem si vodych
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 to sem si vodych pche včera se nám pustil do našeho krysaříka vlčák
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee panove,komu je podobna ta holka na kapote?????? Hmmmm, Petreeeeee
Doporučené příspěvky