Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee panove,komu je podobna ta holka na kapote??????Hmmmm, Petreeeeee Bry den pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 to je zase masakr spidaku Bry den pane... ahojda lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee panove,komu je podobna ta holka na kapote??????Hmmmm, Petreeeeee Bry den pane... Cau Ale hale,ze je ji podobna ,co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Octavia 4EVER... Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ahojda lumpe Zdar jak sviňa, taxem dopoledne cestou z D kupoval ty spojovačky řízení a platil jsem skoro 7.800,- Kč... Mě lezly woči z důlků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 CauAle hale,ze je ji podobna ,co ? Máš bujnou fantazii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Lubo Zdravíčko pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ahojda lumpe Zdar jak sviňa, taxem dopoledne cestou z D kupoval ty spojovačky řízení a platil jsem skoro 7.800,- Kč... Mě lezly woči z důlků... cece pane to je penez jak zelez...ale co se da delat kdyz chces mit pevny oprate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdravíčko pane šéf... co nového u Vás pane velkocestovateli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 cece pane to je penez jak zelez...ale co se da delat kdyz chces mit pevny oprate No a navíc mě v tym ohybu nad zadní nápravou křupl vejfuk, takže ještě ten a hnedle jsem byl bez peněz. Tak jsem nucen ty brzdový kotouče prozatím odložit, aspoň dostrouhám desky a vyměním to sakum prdum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 co nového u Vás pane velkocestovateli? No žádná hitparáda, viz výše uvedené příspěvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 cece pane to je penez jak zelez...ale co se da delat kdyz chces mit pevny oprate No a navíc mě v tym ohybu nad zadní nápravou křupl vejfuk, takže ještě ten a hnedle jsem byl bez peněz. Tak jsem nucen ty brzdový kotouče prozatím odložit, aspoň dostrouhám desky a vyměním to sakum prdum... presne tak pane...ale je to strasny kdyz se to takhle sejde najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 presne tak pane...ale je to strasny kdyz se to takhle sejde najednou No a to ani nezmiňuju, že k plné spokojenosti by to chtělo ještě svislý čepy na ramenech, silenbloky tamtéž a uložení příčnýho stabíku, no ale to je hudba určená na jaro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 presne tak pane...ale je to strasny kdyz se to takhle sejde najednou No a to ani nezmiňuju, že k plné spokojenosti by to chtělo ještě svislý čepy na ramenech, silenbloky tamtéž a uložení příčnýho stabíku, no ale to je hudba určená na jaro... no kua to je skoro novej spodek... me se sejde asi najednou taky vic veci...rozvody + komplet filtry naplne atd,komplet predni brzdy a tlumice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 zdar spidi, nejsi nahodou z tišnova...? ma pocit ze jsem videl tvoje auto nekdy min tyden na benzine... Hele, pán mi šmíruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no kua to je skoro novej spodek...me se sejde asi najednou taky vic veci...rozvody + komplet filtry naplne atd,komplet predni brzdy a tlumice No, skoro jo, poloosy a ramona jsou zatím ještě O.K. Njn, ale ten předek dostává zabrat, hlavně na těch našich silnicích a už je to potřeba udělat, vždyť vyjma jednoho svisláku a toho uložení stabíku to jezdilo furt na origu... A o tlumičích mi ani nemluv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no prave...u nas je to peklo...sama dira no sileny...ale nejdriv si radsi nekam zajedu kde me ty tlumice premerej abych to nemenil zbytecne ale zajizdy se me zda ze jsou uplne hotovy a kdyz to auto stoji tak se chovej normalne ale do rozvodů mam jeste 8000 tak to musi vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no prave...u nas je to peklo...sama dira no sileny...ale nejdriv si radsi nekam zajedu kde me ty tlumice premerej abych to nemenil zbytecne ale zajizdy se me zda ze jsou uplne hotovy a kdyz to auto stoji tak se chovej normalne ale do rozvodů mam jeste 8000 tak to musi vydrzet Njn, nenaděláš nic... Mě ale netrápí stav tlumičů, jako spíš ta volba, jak to nejlíp nakombinovat. Weitec nebo Koni, to jsem zavrhl hned v úvodu, to si můžu doma sednout na pračku při zdímání a má to to stejný... Spíš se podívám po nějakých tech "lepších" Bilsteinech, ale zase sportovně-komfortní Bilstein B6 stojí 6.500,- Kč kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No ještě jsem našel něco do "kapotové kolekce", ale už to není toliko "hardcore"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ono sehnat a poskladat dobrej podvozek neni sranda...ale kdyz bych neco daval tak rozhodne stelovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ono sehnat a poskladat dobrej podvozek neni sranda...ale kdyz bych neco daval tak rozhodne stelovaci Patrně to tak dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 pekne spidi...taky zajimavy model jinak ten stelovaci urco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) pekne spidi...taky zajimavy model jinak ten stelovaci urco co-ten model je štelovací Editováno: 16. Říjen 2006, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jinak ten stelovaci urco KW Variante 2...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak jako KW proc ne...tam bych se toho nebal..a ty varianty nemam uplne zmaknuty tak ze bohuzel nemam jasno ale juknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky