Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak jako KW proc ne...tam bych se toho nebal..a ty varianty nemam uplne zmaknuty tak ze bohuzel nemam jasno ale juknu na to No Variante 1 moc štelovací není a trojka je profi, takže všichni berou tu dvojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak jako KW proc ne...tam bych se toho nebal..a ty varianty nemam uplne zmaknuty tak ze bohuzel nemam jasno ale juknu na to No Variante 1 moc štelovací není a trojka je profi, takže všichni berou tu dvojku... tak v tom pripade asi neni jine volby pane...a muzes ji poslat dolu at se konecne podiva zblizka na asfalt bude ji to sluset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak v tom pripade asi neni jine volby pane...a muzes ji poslat dolu at se konecne podiva zblizka na asfalt bude ji to sluset No já už ji tam mám... Ale dneska vjet v dílně na zvedák, to byl boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak v tom pripade asi neni jine volby pane...a muzes ji poslat dolu at se konecne podiva zblizka na asfalt bude ji to sluset No já už ji tam mám... Ale dneska vjet v dílně na zvedák, to byl boj... ja to mam normal a na spoustu mist se pak nedostanu coz me dost stve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ja to mam normal a na spoustu mist se pak nedostanu coz me dost stve Třeba do lesa na hříbky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ja to mam normal a na spoustu mist se pak nedostanu coz me dost stve Třeba do lesa na hříbky... presne jsem tam skoro denne a pak by me to moc mrzelo...nebo nedavno na pole na brambory to bych byl vyrizenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ja to mam normal a na spoustu mist se pak nedostanu coz me dost stve Třeba do lesa na hříbky... presne jsem tam skoro denne a pak by me to moc mrzelo...nebo nedavno na pole na brambory to bych byl vyrizenej tak jedině vzduchovej pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 presne jsem tam skoro denne a pak by me to moc mrzelo...nebo nedavno na pole na brambory to bych byl vyrizenej No já jezdím na hříbky na kole a zatim dobrý... Tady je taky něco k tématu http://www.novinky.cz/krimi/nehod-zavineny...8461_3pv9j.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak jedině vzduchovej pane kolego no tak ten je uplne na nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 presne jsem tam skoro denne a pak by me to moc mrzelo...nebo nedavno na pole na brambory to bych byl vyrizenej No já jezdím na hříbky na kole a zatim dobrý... Tady je taky něco k tématu http://www.novinky.cz/krimi/nehod-zavineny...8461_3pv9j.html no jo je to horsi a horsi...ted ty blbci za zakazali stavet ty mytnice tak ze bych rek ze tak pul roku se nic dit nebude ale na dalnicich budou porad zuzeni a omezeni rychlosti...no des bes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak ten je uplne na nic Jj, Airride nebrat, to je spíš na parádu, než na pořádný ježdění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak ten je uplne na nic Jj, Airride nebrat, to je spíš na parádu, než na pořádný ježdění... presne tak...kdyz jsem slysel co to udela tak 240 kdyz se zaslapne tak je to prej jak raft na divoky vode i 3 pruhy na dalnici jsou malo...a to nemluvim o zatackach atd...nebo nedej boze kdyz praskne nebo se probrousi měch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no jo je to horsi a horsi...ted ty blbci za zakazali stavet ty mytnice tak ze bych rek ze tak pul roku se nic dit nebude ale na dalnicich budou porad zuzeni a omezeni rychlosti...no des bes Jj, když už to rozvrtali, tak to měli dodělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no jo je to horsi a horsi...ted ty blbci za zakazali stavet ty mytnice tak ze bych rek ze tak pul roku se nic dit nebude ale na dalnicich budou porad zuzeni a omezeni rychlosti...no des bes Jj, když už to rozvrtali, tak to měli dodělat... tak Kapsch to dodelat chtel a tusim ze Autostrade taky reklo at to klidne Kapsch dodela ale tohle je zase slusna holomajzna a co vubec nechapu tak ze si jen tak pro nic za nic zastavej komplet dalnici...nebo za normalniho provozu montujou tu nejvetsi cast vlastne pres celou sirku dalnice a nemaj zadny bezpecnostni opatreni...celkem dobrodruzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak Kapsch to dodelat chtel a tusim ze Autostrade taky reklo at to klidne Kapsch dodela ale tohle je zase slusna holomajzna a co vubec nechapu tak ze si jen tak pro nic za nic zastavej komplet dalnici...nebo za normalniho provozu montujou tu nejvetsi cast vlastne pres celou sirku dalnice a nemaj zadny bezpecnostni opatreni...celkem dobrodruzi jj, je to kovbojka, v podstatě kolem hovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no tak ten je uplne na nic Jj, Airride nebrat, to je spíš na parádu, než na pořádný ježdění... presne tak...kdyz jsem slysel co to udela tak 240 kdyz se zaslapne tak je to prej jak raft na divoky vode i 3 pruhy na dalnici jsou malo...a to nemluvim o zatackach atd...nebo nedej boze kdyz praskne nebo se probrousi měch vim že třebas range rover to má normalně.Ale zkušenosti s tim nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak Kapsch to dodelat chtel a tusim ze Autostrade taky reklo at to klidne Kapsch dodela ale tohle je zase slusna holomajzna a co vubec nechapu tak ze si jen tak pro nic za nic zastavej komplet dalnici...nebo za normalniho provozu montujou tu nejvetsi cast vlastne pres celou sirku dalnice a nemaj zadny bezpecnostni opatreni...celkem dobrodruzi jj, je to kovbojka, v podstatě kolem hovna... no hlavne to je zase podle me pro nekoho mala domu...jak uz je u nas dobrym zvykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no hlavne to je zase podle me pro nekoho mala domu...jak uz je u nas dobrym zvykem No tak samože... A vo vo vo tom to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No tak samože...A vo vo vo tom to je... kua neco delame spatne lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 kua neco delame spatne lubo Lobujeme na špatným kopečku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 kua neco delame spatne lubo Lobujeme na špatným kopečku...? no to se me zda vice nez pravdepodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 co nového u Vás pane velkocestovateli? No žádná hitparáda, viz výše uvedené příspěvky... jj všim sem si, no snad nebudu následovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no to se me zda vice nez pravdepodobne Njn, ale za to my moc nemůžeme, to je chyba v systému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no to se me zda vice nez pravdepodobne Njn, ale za to my moc nemůžeme, to je chyba v systému... spis bych rek chyba v matrixu...protoze u nas zadnej system nefunguje zda se...obvzlast kdyz je tam prase bradavicnate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 spis bych rek chyba v matrixu...protoze u nas zadnej system nefunguje zda se...obvzlast kdyz je tam prase bradavicnate Jj, asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky