Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 bre vecir panove Brý véčéér pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A po jaky dobe tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 bre vecir panove hele masééér -_- cago treneere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 bre vecir panove Brý véčéér pane... uctivy vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A po jaky dobe tak? Po devíti letech a 233.000 km ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A po jaky dobe tak? Po devíti letech a 233.000 km ... ja tady mam pripaveny štangle od rajčat...myslim ze budou hodící se této službě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ja tady mam pripaveny štangle od rajčat...myslim ze budou hodící se této službě Čože...? Palacinky...? To pomáha...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 brý večír pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 brý večír pánové Zdar jak sviňa pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ja tady mam pripaveny štangle od rajčat...myslim ze budou hodící se této službě Čože...? Palacinky...? To pomáha...? presne namatlany džemem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 brý večír pánové Zdar jak sviňa pane... Nazdar Lubo, jak se máme? Pojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nazdar Lubo, jak se máme? Pojedem Čao Peťo, dneska to bylo vyloženě pracovně, ráno jsem přijel z Germany a hnedle do montérek pod auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mam zizen jak zavalenej hornik ale ne Ivánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nazdar Lubo, jak se máme? Pojedem Čao Peťo, dneska to bylo vyloženě pracovně, ráno jsem přijel z Germany a hnedle do montérek pod auto... No tak to sis to užil, příští týden jedu služebně k Vám na Moravu do Rakvic, ale asi se do Brna nedostanu, že bych tě přepadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mam zizen jak zavalenej hornik ale ne Ivánek Tak točííííííme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mam zizen jak zavalenej hornik ale ne Ivánek se napij Jiříku, to pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mam zizen jak zavalenej hornik ale ne Ivánek Tak točííííííme... presne tak...trubky jsou cisty tak to musime vyuzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No tak to sis to užil, příští týden jedu služebně k Vám na Moravu do Rakvic, ale asi se do Brna nedostanu, že bych tě přepadl V Rakvicích mám spolužáka ze střední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 mam zizen jak zavalenej hornik ale ne Ivánek se napij Jiříku, to pomůže no a jako ze nejsem zadna fena tak jsem natocil i vam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no a jako ze nejsem zadna fena tak jsem natocil i vam díky pane, tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no a jako ze nejsem zadna fena tak jsem natocil i vam díky pane, tak na zdraví presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no a jako ze nejsem zadna fena tak jsem natocil i vam Děkuji pane... Otáčam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no a jako ze nejsem zadna fena tak jsem natocil i vam Děkuji pane... Otáčam... no to si to otocil tak ze mam strach abych to jeste dnes stihnul vratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No tak to sis to užil, příští týden jedu služebně k Vám na Moravu do Rakvic, ale asi se do Brna nedostanu, že bych tě přepadl V Rakvicích mám spolužáka ze střední... Copak, jedeš služebně na ochutnávku vínečka?? I já mám v Rakvicích spolužáka ze střední Bobrý večer, terazky na mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky