Hensel Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 dobré ráno ... jen nakukuji než si půjdu po noční lehnout...mladej už chrní tak já se snad taky dokopu do pelechu bré ráno.Nebo jak to máš-dobrou noc teda spíš jj tak nějak spíš se jdu dospat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bry den kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau lidi Zdra jak sviňa pod Brno, tak co ŘJ, empromke stáfkujóóó...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já sem našel něco pro Sejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau lidi Zdra jak sviňa pod Brno, tak co ŘJ, empromke stáfkujóóó...? no jo... vcera jsem byl za Martinem v praze pro jinou RJ, ale jeste jsem nemel odvahu a ani cas to vyzkouset, navic auto je venku (jinak momentalne nejlip zabezpecene auto - neni tam RJ) a tam je zima..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já sem našel něco pro Sejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no jo... vcera jsem byl za Martinem v praze pro jinou RJ, ale jeste jsem nemel odvahu a ani cas to vyzkouset, navic auto je venku (jinak momentalne nejlip zabezpecene auto - neni tam RJ) a tam je zima..... Jj, je to hold prdel s těma ŘJ. Tak hlavně, aby se zadařilo a auto už jezdilo... Poslední dobou, jak poslouchám kolegy, co se v jednotkách a v diagnostice intenzivně vrtaj, tak se nestčím divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já sem našel něco pro Sejdu Čao lišáku, zajímavej obrázek, to Tě pochvala z dispečinku zajisté nemine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau kucí Čao Jirko, kua by Tě málem přehlédl a to nechci dopustit... Musíš víc papat polívečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já sem našel něco pro Sejdu Čao lišáku, zajímavej obrázek, to Tě pochvala z dispečinku zajisté nemine... Čágo Spidi.Už se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to nemusíme ,on nás stejně ... ale me by to asi nebylo prilis prijemne mě taky né,nic moc,já si sedl ve dvou letech na dudlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 cau kucí Čao Jirko, kua by Tě málem přehlédl a to nechci dopustit... Musíš víc papat polívečku... ahoj...nu dobra zacnu vice zrati a pro dnesek ti to odpoustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Čágo Spidi.Už se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ahoj...nu dobra zacnu vice zrati a pro dnesek ti to odpoustim Deset vepřovejch řízků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ahoj...nu dobra zacnu vice zrati a pro dnesek ti to odpoustim Deset vepřovejch řízků... to bych se nehnul...musim to do sebe soukat primerene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 (editace) Já sem našel něco pro Sejdu to spíš pro Pala jinak zdar příchozím Editováno: 17. Říjen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to bych se nehnul...musim to do sebe soukat primerene Tak pro začátek bych dal kafíško a makovej loupáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to bych se nehnul...musim to do sebe soukat primerene Tak pro začátek bych dal kafíško a makovej loupáček... pro kavu jdu ihned a neco sladkeho k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 pro kavu jdu ihned a neco sladkeho k tomu Krabicu kostkovýho cukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 pro kavu jdu ihned a neco sladkeho k tomu Krabicu kostkovýho cukru... spis sacek cukr moucky at to nemam porad stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 spis sacek cukr moucky at to nemam porad stejny Tak s cukrem moučkou opatrně...!!! Abych nemašel pod stolem nějaký nastříhaný brčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Tak s cukrem moučkou opatrně...!!! Abych nemašel pod stolem nějaký nastříhaný brčka... nemej strach spidi...ty davam do trideneho odpadu a vhazuji do popelnice zlute barvy ktera je k tomu urcena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 nemej strach spidi...ty davam do trideneho odpadu a vhazuji do popelnice zlute barvy ktera je k tomu urcena Tak to je v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky