Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tusim ze tak nejak se tomu rika Tak jestli to má jen jedenkrát do měsíce, tak se to dá pochopit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 on ma kocht asi kramy jinak to nechapu Myslíš jako psychomenstruační problémy...? tusim ze tak nejak se tomu rika chudák LEGÁČEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tusim ze tak nejak se tomu rika Tak jestli to má jen jedenkrát do měsíce, tak se to dá pochopit... spis se me zda ze je nema jeden tyden z mesice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 spis se me zda ze je nema jeden tyden z mesice Tak to by si měl zajít na vyšetření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 spis se me zda ze je nema jeden tyden z mesice Tak to by si měl zajít na vyšetření... taky jsem mu to rikal...ale on ma porad za to ze to takhle je v poradku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to sou zase dneska hlášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 spis se me zda ze je nema jeden tyden z mesice Tak to by si měl zajít na vyšetření... taky jsem mu to rikal...ale on ma porad za to ze to takhle je v poradku... já mu to zařídím u Apolináře na gynekologií,mrknou na něj a uvidí se,přece ho nenecháme trápit ................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 taky jsem mu to rikal...ale on ma porad za to ze to takhle je v poradku... V pořádku...? Tak to by ho měl navštívit někdo zodpovědnej, aby mu to pomalu a v klidu vysvětlil a přesvěčil ho, že odborný zýsah lékaře bude pře jen pro jeho dobro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 taky jsem mu to rikal...ale on ma porad za to ze to takhle je v poradku... V pořádku...? Tak to by ho měl navštívit někdo zodpovědnej, aby mu to pomalu a v klidu vysvětlil a přesvěčil ho, že odborný zýsah lékaře bude pře jen pro jeho dobro... ja si myslim ze by to tak bylo nejlepsi...nebo by jsme to mohli zmaknout na besidce...opatrne ho premluvit a na nedelu mu objednat lekare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ty jo,vy jste..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ty jo,vy jste..... se o tebe starame pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ja si myslim ze by to tak bylo nejlepsi...nebo by jsme to mohli zmaknout na besidce...opatrne ho premluvit a na nedelu mu objednat lekare Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc... Mám vzít deku a provaz...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony To by šlo. Je potřeba se připravit, aby nedošlo k nějaké systémové chybě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ty jo,vy jste..... .....hodný myslíš,že ..........vidíš,jak nám na tobě záleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Hm,super Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Hm,super Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... to je takovy bonus k osobni peci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Hm,super Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... něco mi uniklo hoši ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony To by šlo. Je potřeba se připravit, aby nedošlo k nějaké systémové chybě... na pripravu musime klast nejvetsi dulezitost a nic nepodcenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Rovnou bičík a pouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Hm,super Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... taky čekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Rovnou bičík a pouta hmm a je to tady Spidi...presne jak jsme rikali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jinak ahojte všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Na té besídce by to šlo, přece jen nás bude víc...Mám vzít deku a provaz...? rozhodne by se hodil...ja muzu vzit ty stahovaci popruhy jak se pouzivaji na kamiony Hm,super Baui ty se o me mas ale ted postarat jinak,takova byla dohoda... to je takovy bonus k osobni peci týýý joo nová profese Bauí -pečovatelka......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky