FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jdu na wobjed Koho deš vobjet...? neboj tebe ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to je dneska nepodstatný hlavně že bylo fajně lol Není důležitý vyhrát, ale zúčastnit se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hele Badyno prosím ty by jsi mi neřekl jak hrál Baníček se Spartou . to je dneska nepodstatný hlavně že bylo fajně lol no trenere tak co k tomu reknete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 .Jinak achoj.Koukam autí šlape jak má čágo, jj Foxi jede tóóó koukám jako 100 procentmí radost..........konečně!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jsem zvedavej treba na pana Spidiho s tim autem v zime No jelikož tato zima bude pro můj vůz jubilejní - desátá, tak myslím, že už mě nic nerozhází... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hele Badyno prosím ty by jsi mi neřekl jak hrál Baníček se Spartou . to je dneska nepodstatný hlavně že bylo fajně lol .....á nedaleko od Ostravy jede........zas do Prahy .......Baníčků náš slabé mužstvo máš....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Woběd taktéž v robotě Tak to je docela robota za trest... njn ale což, jsou i horší... co ta motorová pila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bauráčku ty wole (potažmo masééére) tak už máme pořešenou tu diskošku v tom ždáře nebo jak ? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- to víš.. drobek nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- Oni čekají, jaxe to tady vyvine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hele Badyno prosím ty by jsi mi neřekl jak hrál Baníček se Spartou . to je dneska nepodstatný hlavně že bylo fajně lol no trenere tak co k tomu reknete jááá úúúúž vím výprask 0: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- Oni čekají, jaxe to tady vyvine... PŘESNĚ zatím se to tu vyvíjí po baurakovsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hele Badyno prosím ty by jsi mi neřekl jak hrál Baníček se Spartou . to je dneska nepodstatný hlavně že bylo fajně lol no trenere tak co k tomu reknete jááá úúúúž vím výprask 0: 3 a nenaděláš nic ....... kuwa dráát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bauráčku ty wole (potažmo masééére) tak už máme pořešenou tu diskošku v tom ždáře nebo jak ? lol uvidime, kdyz pridaj 100 kapriku na hlavu tak se budeme bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- Oni čekají, jaxe to tady vyvine... PŘESNĚ zatím se to tu vyvíjí po baurakovsku to bych chtěl vědět kterým to je směrem lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím taky lorrinnku a Jeneburg co koukají za bukem -_- Oni čekají, jaxe to tady vyvine... PŘESNĚ zatím se to tu vyvíjí po baurakovsku to bych chtěl vědět kterým to je směrem lol radši se ani neptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bauráčku ty wole (potažmo masééére) tak už máme pořešenou tu diskošku v tom ždáře nebo jak ? lol uvidime, kdyz pridaj 100 kapriku na hlavu tak se budeme bavit ty wole neříkej dvakrát vedle hotelu jsou sádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a nenaděláš nic ....... kuwa dráát no jo pane...takovej uz je osud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 co ta motorová pila? No zatím je nalešti a já po zimě něco vyberu... Potřebuju to až na jaro, ale už jsem se nechal informovat teď, bo se neměl tak nějak představu, problematika zubatých řetězů spalovacím motorem hnaných je mi poněkud cizí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bauráčku ty wole (potažmo masééére) tak už máme pořešenou tu diskošku v tom ždáře nebo jak ? lol uvidime, kdyz pridaj 100 kapriku na hlavu tak se budeme bavit a nebo pět českých na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ty wole neříkej dvakrát vedle hotelu jsou sádky no tak to bude do slova a do pismene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 radši se ani neptej bauráčku kam to zase vedeš? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 PŘESNĚ zatím se to tu vyvíjí po baurakovsku to by me zajimalo;; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 PŘESNĚ zatím se to tu vyvíjí po baurakovsku Po Baurakovsku se to tady vyvíjí už třetím rokem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky