baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? a tebe to neucili?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? A N O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? Cože...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak jedem... mám hlad Z Rajhradu na Vídeňskou, u motokár nahoru na most, doleva a k Hypernově do KFC... Lepší je v rajhradě.. POjedeš na rajhrad.. a na rajhradskou benzinku.. a tam si tě vyzvednem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? Cože...? tohle uz je ovsem krize spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jdu taky,jedu s Lorrinnkou Tak přijeď... není problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? a tebe to neucili?? Na Kladně maj jenom malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Lepší je v rajhradě.. POjedeš na rajhrad.. a na rajhradskou benzinku.. a tam si tě vyzvednem Takže to bude obráceně, já pojedu z KFC na Modřice, sjedu na chvost Vídeňské a pomažu na Rahrad...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED UŽ LETÍÍÍÍÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jste se naucili pouzivat velky pismenka co? Jo a obzvláště dobře to umí Cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kam to jedem do KFC nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kam to jedem do KFC nebo co? jedte kam chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Lepší je v rajhradě.. POjedeš na rajhrad.. a na rajhradskou benzinku.. a tam si tě vyzvednem Takže to bude obráceně, já pojedu z KFC na Modřice, sjedu na chvost Vídeňské a pomažu na Rahrad...? přesně...tak dojed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kam to jedem do KFC nebo co? jedte kam chcete neplakej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kam to jedem do KFC nebo co? jedte kam chcete neplakej ja na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 přesně...tak dojed Kua takové hektar... Já bych šel raděj někam na škopek, ale kua kdo mi pak zaveze domka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 přesně...tak dojed Kua takové hektar... Já bych šel raděj někam na škopek, ale kua kdo mi pak zaveze domka... Nějak se to vymyslí...Hlavně dojed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! A kam pudeme, do tej restaurace na Masarykově u železničního mostu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 přesně...tak dojed Kua takové hektar... Já bych šel raděj někam na škopek, ale kua kdo mi pak zaveze domka... ty hektare http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll)...pe=base&zoom=5# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! A kam pudeme, do tej restaurace na Masarykově u železničního mostu...? do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky