Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ty hektare http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll)...pe=base&zoom=5# Kde to jsem...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! A kam pudeme, do tej restaurace na Masarykově u železničního mostu...? do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... to aby měl spidi v dupě vrtulu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE kopec hnoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! A kam pudeme, do tej restaurace na Masarykově u železničního mostu...? do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 DOJEĎTE DO RAJHRADU NA OBĚD!!!!! A kam pudeme, do tej restaurace na Masarykově u železničního mostu...? do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... nestiham tak kdy? za jak dlouho jsi schopný tu být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... Za 15 minut...??? Woe Ferarri němáju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... dyk si řikal že nejezdí.To bylo jentak ze cviku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... dyk si řikal že nejezdí.To bylo jentak ze cviku? no a co ze nejezdi, oskrabat se to da i kdyz to nejezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... dyk si řikal že nejezdí.To bylo jentak ze cviku? no a co ze nejezdi, oskrabat se to da i kdyz to nejezdi vždyť jezdí....(to tvoje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... dyk si řikal že nejezdí.To bylo jentak ze cviku? no a co ze nejezdi, oskrabat se to da i kdyz to nejezdi ráno vylezu z baráku,oškrábu autí a jdu pěšky........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 do restaurace Teressa, sraz na rajhhradske benzince za 15 minut... Za 15 minut...??? Woe Ferarri němáju... tak kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED DOBRE RANO WOE CO JE utery, poledne, krasny den, kua rano sem musel skrabat auto... dyk si řikal že nejezdí.To bylo jentak ze cviku? no a co ze nejezdi, oskrabat se to da i kdyz to nejezdi ráno vylezu z baráku,oškrábu autí a jdu pěšky........... BINGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 BINGO to by mě mohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 BINGO to by mě mohlo co tu machrujes, jsi auto nikdy neskrabala, mozna jsi nekdy videla jak se to dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kdy? za jak dlouho jsi schopný tu být kdyz by byla D1 uplne v poho tak do 2 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kdy? No já nefim, třeba za hodinku bych tam bejt mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 BINGO to by mě mohlo co tu machrujes, jsi auto nikdy neskrabala, mozna jsi nekdy videla jak se to dela tak to pěkně kecáš... Já už ti mockrát pomáhala funět na sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak kdy? za jak dlouho jsi schopný tu být kdyz by byla D1 uplne v poho tak do 2 hodin to nemas sanci, musis jeste zapocitat curaci pauzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to nemas sanci, musis jeste zapocitat curaci pauzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 BINGO to by mě mohlo co tu machrujes, jsi auto nikdy neskrabala, mozna jsi nekdy videla jak se to dela tak to pěkně kecáš... Já už ti mockrát pomáhala funět na sklo ZEVNITR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 BINGO to by mě mohlo co tu machrujes, jsi auto nikdy neskrabala, mozna jsi nekdy videla jak se to dela tak to pěkně kecáš... Já už ti mockrát pomáhala funět na sklo ZEVNITR NO aby ti to náhodou nezamrzlo...když si na to pouštěl studený vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ZEVNITR Jj, to ta moja kozina taky dělá a když jí řeknu, ať drží rypák, tak pičuje, ať nepičuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 http://www.srandicky-vtipy.net/graphics/_Z...ndicka/aaa68021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ZEVNITR Jj, to ta moja kozina taky dělá a když jí řeknu, ať drží rypák, tak pičuje, ať nepičuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky