lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jak chces...takze na tohle dnes zapomen Takže dnes se můžu zdržet...? koukam stridani strazi až tak ...no pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no koukam ze kazdy z vas k tomu ma sve vysvetleni coz je naprosto v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 :smich: to co tady vidi to ani v televizi nevymysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no koukam ze kazdy z vas k tomu ma sve vysvetleni coz je naprosto v poradku A vo vo vo tom to je... ...hlavně tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 A vo vo vo tom to je......hlavně tady hlavni je v tom mit poradek a treba dnes muze byt Jeneburg naprosto v klidu protoz ty delas vzdy na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to co tady vidi to ani v televizi nevymysli telku nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to co tady vidi to ani v televizi nevymysli telku nebrat kua jsem zahltil trh naraznikama a ted uz nikdo nic nece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hlavni je v tom mit poradek a treba dnes muze byt Jeneburg naprosto v klidu protoz ty delas vzdy na 100% Na 110% soudruhu veliteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kua jsem zahltil trh naraznikama a ted uz nikdo nic nece Njn, když Ty máš špatnou cenovou politiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hlavni je v tom mit poradek a treba dnes muze byt Jeneburg naprosto v klidu protoz ty delas vzdy na 100% Na 110% soudruhu veliteli... ty musis bejt vzdy neco extra vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 hlavni je v tom mit poradek a treba dnes muze byt Jeneburg naprosto v klidu protoz ty delas vzdy na 100% Na 110% soudruhu veliteli... silny reci....to umim taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ty musis bejt vzdy neco extra vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kua jsem zahltil trh naraznikama a ted uz nikdo nic nece Njn, když Ty máš špatnou cenovou politiku... japato pane...ja siju ceny na miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to co tady vidi to ani v televizi nevymysli telku nebrat kua jsem zahltil trh naraznikama a ted uz nikdo nic nece počkej po zimě , známe některé typy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 normu je potřeba plnit vždy na 110% a někdy líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to co tady vidi to ani v televizi nevymysli telku nebrat kua jsem zahltil trh naraznikama a ted uz nikdo nic nece počkej po zimě , známe některé typy ty kjávo na sobe ale moc nevydelam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 japato pane...ja siju ceny na miru No to jsem si nevšiml... Bady, kdo má nejlevnější nárazníky na okty na Moravě...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 normu je potřeba plnit vždy na 110% a někdy líp tak se nestydte Jasánek a řekněte na kolik plníte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No to jsem si nevšiml... Bady, kdo má nejlevnější nárazníky na okty na Moravě...? vsak si jeste nic nechtel...jinak bych ti samozrejme cenovku prizpusobyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bady, kdo má nejlevnější nárazníky na okty na Moravě...? Znám jednoho šikulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Bady, kdo má nejlevnější nárazníky na okty na Moravě...? Znám jednoho šikulu povidejte prehanejte...ja vam tam poslu nejaky echt zrovna me dnes 2 volali ale oboji morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak se nestydte Jasánek a řekněte na kolik plníte když jsem ještě makal na normu tak každej měsíc 111% woe, na nástěnce vedle ředitele mé čestné místo , jóóóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 povidejte prehanejte...ja vam tam poslu nejaky echt zrovna me dnes 2 volali ale oboji morava Wow, že by byl business na nárazníček...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 když jsem ještě makal na normu tak každej měsíc 111% woe, na nástěnce vedle ředitele mé čestné místo , jóóóóó Takovej malej řitní alpinista.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky