BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 povidejte prehanejte...ja vam tam poslu nejaky echt zrovna me dnes 2 volali ale oboji morava máš špatnou politiku expedice k zákazníkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 máš špatnou politiku expedice k zákazníkům Tak tak, proto jsou tu jiní s lepšími službami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 povidejte prehanejte...ja vam tam poslu nejaky echt zrovna me dnes 2 volali ale oboji morava máš špatnou politiku expedice k zákazníkům tak dej navrh a muzeme to domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 povidejte prehanejte...ja vam tam poslu nejaky echt zrovna me dnes 2 volali ale oboji morava Wow, že by byl business na nárazníček...? u me neni problema pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 máš špatnou politiku expedice k zákazníkům Tak tak, proto jsou tu jiní s lepšími službami... jako snad nechcete abych vam to vozil na moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 u me neni problema pane Já myslel u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 u me neni problema pane Já myslel u mě... muzu mu dat kontakt na tebe jestli chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy no jasne pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 muzu mu dat kontakt na tebe jestli chces Já toho teď moc nemám, ale koncem měsíce doplním zásoby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 muzu mu dat kontakt na tebe jestli chces Já toho teď moc nemám, ale koncem měsíce doplním zásoby... ja nemam nic a zarovem toho mam moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jinak uz poslouzim i roomsterem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ja nemam nic a zarovem toho mam moc Hmmm, zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ja nemam nic a zarovem toho mam moc Hmmm, zajímavé... taky sem z toho volaky zmeteny ale hlavne ze to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to v tom mate pěkny bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy Pane vrchní, mně taky jedno...Děkujííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 bré odpoledne vašnostové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy Pane vrchní, mně taky jedno...Děkujííí smekej se trochu bade mas tady MF... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to v tom mate pěkny bordel V pohodě, kdo chtěl nárazníček, dostal ho, vždy jsem vyhověl... mrkni na to, brut kolesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy Pane vrchní, mně taky jedno...Děkujííí smekej se trochu bade mas tady MF... Mladou Frontu? no tak chlastáme a všici !!! -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 muzu mu dat kontakt na tebe jestli chces Já toho teď moc nemám, ale koncem měsíce doplním zásoby... ja nemam nic a zarovem toho mam moc Jak se u vás pohybují cenofky, pánové??? Jen tak informačně, nic závazného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Mladou Frontu? no tak chlastáme a všici !!! -_- -_- -_- -_- -_- -_- to rek presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se u vás pohybují cenofky, pánové???Jen tak informačně, nic závazného vsechno za lidovku a plati se v eckach na prkno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to v tom mate pěkny bordel V pohodě, kdo chtěl nárazníček, dostal ho, vždy jsem vyhověl... mrkni na to, brut kolesa... Však pohoda, ještě kdyby se objevil ten předni mrdle tak sem s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 JDEM NA PIVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky