BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jeden zimni jeden letní woe A otec nesce...? uz ma od Fa Bauer jj ten je již spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ale jde o to jaky predni...ale tady je asi kazda rada draha co spidi Některejm to prostě nevysvětlíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jj ten je již spoko Pěkně pane šéf... Já jsem teď vydistribuoval jeden zánovní RS nárazníček pro Maru2000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ale jde o to jaky predni...ale tady je asi kazda rada draha co spidi Některejm to prostě nevysvětlíš... a kdyz se ho bude ptat jestli chce lopatu nebo vidle tak ti bude stejne rikat ze je to jedno protoze s tim bude hazet hnuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nemám tucha, koliko money za to vysolit....1000,-......1500,-???? Hmmm, to zní lákavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a kdyz se ho bude ptat jestli chce lopatu nebo vidle tak ti bude stejne rikat ze je to jedno protoze s tim bude hazet hnuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pěkně pane šéf... Já jsem teď vydistribuoval jeden zánovní RS nárazníček pro Maru2000... že děKUjem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že děKUjem Není zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já mám kua furt v palici ten přední nárazník ala Mara Banas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že děKUjem Jo Bady, vidíš, co napsal Frank o ceně nárazníku, takže mě ještě dlužíš litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já mám kua furt v palici ten přední nárazník ala Mara Banas... nj proč asi schanim nejakou mrdku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 nj proč asi schanim nejakou mrdku :D No pozor, že by sériová výroba...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a kdyz se ho bude ptat jestli chce lopatu nebo vidle tak ti bude stejne rikat ze je to jedno protoze s tim bude hazet hnuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že děKUjem Jo Bady, vidíš, co napsal Frank o ceně nárazníku, takže mě ještě dlužíš litr... to už je let co lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 nj proč asi schanim nejakou mrdku :D No pozor, že by sériová výroba...? to zase ne, tvar mam vymyšleny jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to už je let co lol No ty brďo, archivní foto... A Bauiho kolesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že děKUjem Jo Bady, vidíš, co napsal Frank o ceně nárazníku, takže mě ještě dlužíš litr... Cóóóže, pětikilo???jenom??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to zase ne, tvar mam vymyšleny jiny Tak to jo, pak porovnáme, kdo bude mít lepčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to zase ne, tvar mam vymyšleny jiny Tak to jo, pak porovnáme, kdo bude mít lepčí... ještě bys byl nasranéé lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Cóóóže, pětikilo???jenom??? Něco se Ti nezdá...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ještě bys byl nasranéé lol Já myslím, že nejlepčí ho má Mara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No ty brďo, archivní foto... A Bauiho kolesa... ted jsem to chtel napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jj má,u sebe bych lištu zachoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ted jsem to chtel napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jj má,u sebe bych lištu zachoval Jj, též lišty nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky