IvanaII Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 AHOJ LUBO A JIŘÍKU doufam ze vse v poradku JAK JINAK A CO U TEBE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se máš? Jaké bylo chození po návštěvách? Já chtěla navštívit moje rodiče, ale jakmile se o tom vždy Kubovi zmíním, tak nemá čas.. On vlastně nikdy nemá čas. Jj, návštěvy u tchýně NEBRAT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 není to čínská octa??v číně dělaj nápodobeniny.třeba i X5(viz P2M příspěvky) Vypadala docela boleslavsky... to je taky dobra hlaska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 AHOJ LUBO A JIŘÍKU doufam ze vse v poradku JAK JINAK A CO U TEBE? to rad slysim...u me taky naprosta pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se máš? Jaké bylo chození po návštěvách? Já chtěla navštívit moje rodiče, ale jakmile se o tom vždy Kubovi zmíním, tak nemá čas.. On vlastně nikdy nemá čas. JDE TO COSBOŠ JE TO SAMÉ A CO TY?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se máš? Jaké bylo chození po návštěvách? Já chtěla navštívit moje rodiče, ale jakmile se o tom vždy Kubovi zmíním, tak nemá čas.. On vlastně nikdy nemá čas. Jj, návštěvy u tchýně NEBRAT... no tak jako .. KUba má dobrou tchýni a já také.. Akorát mu vadily každodenní hlášky že má od každé ponožky jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Masakr MOC pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Masakr tak to je jako masakr...ze by made by Uwa a Lucaso?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no tak jako .. KUba má dobrou tchýni a já také.. Akorát mu vadily každodenní hlášky že má od každé ponožky jednu Hmmm, tak to máte dobrý, já mám tchýni - organizátorku, to je hrozná kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to je jako masakr...ze by made by Uwa a Lucaso?? Že by...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 já mám tchýni - organizátorku, to je hrozná kombinace... máš to holt blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se máš? Jaké bylo chození po návštěvách? Já chtěla navštívit moje rodiče, ale jakmile se o tom vždy Kubovi zmíním, tak nemá čas.. On vlastně nikdy nemá čas. Jj, návštěvy u tchýně NEBRAT... no tak jako .. KUba má dobrou tchýni a já také.. Akorát mu vadily každodenní hlášky že má od každé ponožky jednu no tos jako nemusela rozmazavat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no tak jako .. KUba má dobrou tchýni a já také.. Akorát mu vadily každodenní hlášky že má od každé ponožky jednu Hmmm, tak to máte dobrý, já mám tchýni - organizátorku, to je hrozná kombinace... to věřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se máš? Jaké bylo chození po návštěvách? Já chtěla navštívit moje rodiče, ale jakmile se o tom vždy Kubovi zmíním, tak nemá čas.. On vlastně nikdy nemá čas. Jj, návštěvy u tchýně NEBRAT... no tak jako .. KUba má dobrou tchýni a já také.. Akorát mu vadily každodenní hlášky že má od každé ponožky jednu no tos jako nemusela rozmazavat.... ahoj zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to je jako masakr...ze by made by Uwa a Lucaso?? Že by...? foceno dle meho na vaclavaku pred Duplexem tak ze bych rek ze jo...Podle me je to udelany z toho fialoveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 máš to holt blbý To vůbec není k smíchu, tohle si budu pamatovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nazdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nazdar bando cau pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no tos jako nemusela rozmazavat.... Zdar jak sviňa, njn, nenaděláš nic, to sou ty ženský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 máš to holt blbý To vůbec není k smíchu, tohle si budu pamatovat... no ták čím si to vyžehlím???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nazdar bando Čao plantážníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no tos jako nemusela rozmazavat.... Zdar jak sviňa, njn, nenaděláš nic, to sou ty ženský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Nazdar bando Ahoj ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Masakr tak to je jako masakr...ze by made by Uwa a Lucaso?? Tak nejak Made by cmaralove po cely PrazeTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky