kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 On uz tady koukam neni zase nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Jirik tu zase uz neni achoooj kucí mám jednání,tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 achoooj kucí mám jednání,tak zatím a nelakuješ nás Jiříku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahoj. Sedím v hospodě dávám si kafíčko a pozdravuji všechny co byli v Brně na srázu. Venku je sychravo tak vzpomínám jak nám bylo fajn na terase hotelu. Ahoj Honza- Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ja taky sedim v hospode,celej den a nikdo tu neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahoj Kochte. Je tady pusto prázdno jdu domů. Čau Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 bré odpoledne,pokud tu je někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 porad jenom ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 porad jenom ja no co se dá dělat vemu za vděk alespon s tebou Legáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 a nebo koLegáčku co nového,podej hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Noveho nic moc. Zjistuju,ze mi nejhak dochazeji penize na moje planovane upravy a treba takovy xenony nekde mizi v nedohlednu... Bohuzel spojka a rozvody maji v tomhle pripade prednost no,to se neda nic delat. Lepsi jezdit s petrolejkama,nez si v garazi svitit xenonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Noveho nic moc. Zjistuju,ze mi nejhak dochazeji penize na moje planovane upravy a treba takovy xenony nekde mizi v nedohlednu... Bohuzel spojka a rozvody maji v tomhle pripade prednost no,to se neda nic delat. Lepsi jezdit s petrolejkama,nez si v garazi svitit xenonem spojku kolik to má najeto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi trochu brzo né a nebude to nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi trochu brzo né a nebude to nohama Tak jestli to auto ma treba uz tak 160-180 tkm,tak mi to brzo neprijde..... A ja jezdim klidne,zadna huntáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi trochu brzo né a nebude to nohama Navic Garny mi treba rikal,ze uz tam mel na vymenu treba i Fabii,co mela jen 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi trochu brzo né a nebude to nohama Tak jestli to auto ma treba uz tak 160-180 tkm,tak mi to brzo neprijde..... A ja jezdim klidne,zadna huntáž tak to co píšeš,to mám najeto a naprosto asi nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 no tak nic,tak pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 kua jak tady tomu nesefuju tak to vubec nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No na tachuj e ted cca 123,ale je to z bazaru a vis,jak to chodi trochu brzo né a nebude to nohama Navic Garny mi treba rikal,ze uz tam mel na vymenu treba i Fabii,co mela jen 90 Ze se pletu do HOSPODY, zde vidim dve moznosti, jestli to nebyla vyrobni vada 1. MUZ - jezdi v bagancatech 2. ZENA - jezdi v lodickach na jehlach Tot jen muj nazor, mozna nekdo najde jinou moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Dobrý večer kamarádi, jsem zpět z dalekých cest a rovnou jsem spěchal sem do zaobecní hospody... Jinak mám celému osazenstvu vyřídit co nejsrdečnější pozdravy od El Katariny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak svina Spidi K tomu vcerejsimu Golfu, tady je komplet fotogalerie, dostaly me obzvlast ty gumy, holt specialky na mokrou trat s mokrym listim Klikejte doleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak svina Spidi K tomu vcerejsimu Golfu, tady je komplet fotogalerie, dostaly me obzvlast ty gumy, holt specialky na mokrou trat s mokrym listim Klikejte doleva Zdar... Njn, komu není rady, tomu není pomoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Spidiiii -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky