BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 jdu spat,tak tady vydrzte tak do pul vosmy vy holomci asi nevyderžám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 asi nevyderžám Já asi taky nééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Kua to jsem si vždycky přál, bejt sám v hospodě. Můžu si dělat, co chcu a hnedle si natočím škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Dobré ránko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Dobré ránko -_- Zdar Koukám, ani noha...Njn, Spidi v noci vychlemtal sám všechno pivo, tak kdo by tu co dělal, když nic neteče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zdar Koukám, ani noha...Njn, Spidi v noci vychlemtal sám všechno pivo, tak kdo by tu co dělal, když nic neteče Dobréé den, njn, sem chytl slinu a už to bylo... Kua to sóóó wjecy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ahoj spidi...koukam mate docela divoky ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ahoj spidi...koukam mate docela divoky ceny třeba maj zkažebej benál a vyprodávaj ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ahoj spidi...koukam mate docela divoky ceny Ahoj Baui, taky jsem čučel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ahoj spidi...koukam mate docela divoky ceny Ahoj Baui, taky jsem čučel... u nas je to vsechno kolem 27,20 ale takovej rozdil mezi naftou a benalem jsem dlouho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 u nas je to vsechno kolem 27,20 ale takovej rozdil mezi naftou a benalem jsem dlouho nevidel Já akorát před měsícem a půl v tej Africe, benzín 19,- Kč a nata 12.50,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 u nas je to vsechno kolem 27,20 ale takovej rozdil mezi naftou a benalem jsem dlouho nevidel Já akorát před měsícem a půl v tej Africe, benzín 19,- Kč a nata 12.50,- Kč... tak to sem zacneme vozit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak to sem zacneme vozit ne Jen jestli by po přičtení nákladů na dopravu nestál benzín 26.90,- Kč a nafta 28.50,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jen jestli by po přičtení nákladů na dopravu nestál benzín 26.90,- Kč a nafta 28.50,- Kč... a to mas mozna pravdu...se v tom docela vyznas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 zdar tak po poledni fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 hm tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 hm tak nic koho fakujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Koukam,ze jsem tu dneska nebyl a o nic jsem neprisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zdar Koukám, ani noha...Njn, Spidi v noci vychlemtal sám všechno pivo, tak kdo by tu co dělal, když nic neteče Dobréé den, njn, sem chytl slinu a už to bylo... Kua to sóóó wjecy... To u nas v mestecku u benzinky -kontakt- chtej za natural 28.20,- a za naftu najednou 29.50,- !!!! ...sem rikal prodavacoj ...se asi posrali ne? Pritom na dalnici na bloku beru na shelce diesel extra za 27.90,- a to bejvaly nejdrazssi v CR., ale staci dojet do turnova -opet kontakt- a tam je za 29.50,- fakt blazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Ja bral vcera u OMV za 28,90 a pak cumim na JETkach kolem Cernaku N95 za 26,90, to uz je rozumna cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 kuwa může mě někdo říct co převáží ty policejní kordony s nakladakama? čepuju si benaliho a najednou majáky 6 policejních oktávek, mercedesy,3nákladni mercedesy, pumpa totalně zablokovana, borci vyběhli s kvérama přes rameno,neprustřelne vesty .... tak si řikam co se to tu děje sakra....natankoval a pokračovali nechapu tydle manévry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 kuwa může mě někdo říct co převáží ty policejní kordony s nakladakama?čepuju si benaliho a najednou majáky 6 policejních oktávek, mercedesy,3nákladni mercedesy, pumpa totalně zablokovana, borci vyběhli s kvérama přes rameno,neprustřelne vesty .... tak si řikam co se to tu děje sakra....natankoval a pokračovali nechapu tydle manévry Se divim ze te tam vubec nechali dotankovat, me jednou takhle vyhodili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Se divim ze te tam vubec nechali dotankovat, me jednou takhle vyhodili! ne v klidu,taky už jsem je potkal xy krat na dalnici, jen ta jejich jizda nepřijemná, 120 a roztahaní přes oba pruhy a nepustí nikoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ne v klidu,taky už jsem je potkal xy krat na dalnici, jen ta jejich jizda nepřijemná, 120 a roztahaní přes oba pruhy a nepustí nikoho Čao Bady, vozijóóó patróóóóny pro Temelín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Čao Bady, vozijóóó patróóóóny pro Temelín... čágo Spidi...z ostravy jóó ? já myslel že nějaké lovesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky