Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nj ale to je predelanej passat ne?

a tudor je pojizdnej normalne po nemecku ci co?ja myslel ze to bylo jedno auto na show

Njn, ale to ví jen lidi "vod fochu"... ;)

Tudor je na továrních značkách a nemá certifikaci, stál by v hale, stejně jako v Boleslavi... :huh:

a ty delas ve "vlcim hradu" tedko?

Vloženo

Spidi a ten Tudor je teda jako normalne v provozu jo? Myslim jako ze s nim nekdo nekde jezdi,ne jako uplne ofiko,ale ze proste neni nekde zavrenej v muzeu....?

Vloženo
Vitto,uz jsi vymyslel ty sportovni pasy? Budes je tam davat,nebo ne?

ja bydlim takze netunim...

a prodavam kostku rockford :(

hmm zajimavy artikl na prodej

Vloženo

Aha......tak ja taky bydlim a tunim :D

Vloženo
Spidi a ten Tudor je teda jako normalne v provozu jo? Myslim jako ze s nim nekdo nekde jezdi,ne jako uplne ofiko,ale ze proste neni nekde zavrenej v muzeu....?

Woe přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, pak běž nepozorovaně někam za roh, ať Tě nikdo nevidí a tak si vší silou liskni po čuni... :angry:

Vloženo

Aha......tak ja taky bydlim a tunim :D

a ty bydlis sam s mladou taky?

Vloženo

Woe přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, pak běž nepozorovaně někam za roh, ať Tě nikdo nevidí a tak si vší silou liskni po čuni... :angry:

:laugh.gif

pepi jede

Vloženo

klíííd pane spidi...posilam vam jednu kavicku na muj ucet ;)

Vloženo
saaaakrys to kdybych si pamatoval...mam na hrade jednoho kamaada...

Vo Wobu je moc velká divočina, tam pro takový jako su já nemají pochopení... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...