Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jakpak to co kocour Macek? moureček vystrkuje drápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ne ne, to ne, to může jen strejda Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jsem nevěděla,že se taky jmenuješ Káta?? jinak není zač a dík za žádnou odpověd jak se máš?? 1) Tak to se omlouvám, pouze jsem chtěl pozdravit... 2) Mám se klasicky pracovně, takže nic moc... hmmm tak díky za pozdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 se nesměj - on si vždycky někoho na určitou věc zafixuje hold ty jseš ten strýc, co má rád popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 se nesměj - on si vždycky někoho na určitou věc zafixuje hold ty jseš ten strýc, co má rád popelnice teda ti dva museli ale vyvádět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 se nesměj - on si vždycky někoho na určitou věc zafixuje hold ty jseš ten strýc, co má rád popelnice Ale já jsem v ní, narozdíl od Péti, nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 teda ti dva museli ale vyvádět njn, jeden unikát spolu s druhým - by se za ně jeden styděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ale já jsem v ní, narozdíl od Péti, nebyl... si mohl mít aspoň o zážitek víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Teda Lubo strkat děti do popelnic...že se nestidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Teda Lubo strkat děti do popelnic...že se nestidíš Péťa mu dal svolení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Péťa mu dal svolení No baže... Ale nejlepší byl durch s paní ve stánku s limčou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 No baže... Ale nejlepší byl durch s paní ve stánku s limčou... já se raději vzdávám komentářů, které se týkají mého dítěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 já se raději vzdávám komentářů, které se týkají mého dítěte Tak jo, už toho necháme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak jo, už toho necháme... děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 co se děje,došly vám slova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 co se děje,došly vám slova? yes já raději konám, než-li plýtvat slovní zásobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 yes já raději konám, než-li plýtvat slovní zásobu Cože...? Že konáš potřebu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak konejte potřeby já jdu do hajan.Přeji vám dobrou noc a hezké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Cože...? Že konáš potřebu...? jako že došly ty slova... tu už je to zbytečné dále rozebírat a pak takový výplod z mé strany - že raději konám, nežli mluvím (bráno obecně ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 též pujdu na kutě. Ivanko dobrou noc a Spidi sladké snění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 též pujdu na kutě. Ivanko dobrou noc a Spidi sladké snění Dobrou koroure... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Dobre rano sem tu nak dlouho nebyl, vari se tu jeste kava ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 bré raníčko... Lubane, mám pocit, že tu by i pes chcípl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to rikam porad ze jak se tady o to nestaram tak to stoji za prd... dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky