Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to rikam porad ze jak se tady o to nestaram tak to stoji za prd...

dobre rano

Mno tak se starej a muzez zacit treba tim, ze mi uvaris tu kavu :D:D:D ... Nazdarek Jiriku ;););)

Ahojky Kacko ;););)

Vloženo
no tak to je husty....dobre tam lita lol  lol

No ja bych tam u toho takhle nestal jako ti zabijaci v tech bilejch pizamech :D:D:D

no ja bych stal asi km od toho...ale je to faaakt pekny

Vloženo
co vyfuck, už je nasazený?? ;)

Jeste nejni, mam to slibene od jedne firmy co pro nas pracuje, jsou na to vybaveny, ale meli moc prace tak na to zatim nebyl cas, a kdyz meli cas tak jsem zase nemohl ja ;) ale snad se to uz konecne nak povede :):)

Vloženo

lubane, prprav se ale na to, ze to bude pak žrát asi o litr průměrně víc, až tam bude... nicméně za ten pronikavý zvuk to stojí lol

Vloženo

nicméně, kdyby se někomu dneska chtělo pokecat a bude mít cestu přes Europark ve štěrboholích, tak se stavte ;)

Vloženo
lubane, prprav se ale na to, ze to bude pak žrát asi o litr průměrně víc, až tam bude... nicméně za ten pronikavý zvuk to stojí lol

Mno jo no, to je ta dan za ten zvuk, mno uvidime :):)

Vloženo
Mno jo no, to je ta dan za ten zvuk, mno uvidime :):)

když jsme u toho - jakou máš dlouhodobou průměrnou spotřebu??

Vloženo
když jsme u toho - jakou máš dlouhodobou průměrnou spotřebu??

se ani neptej, rekl bych ze tak 9l, ale ja toho najezdim hodne po meste, a nesetrim to, je to sportovnejsi motor tak se k nemu tak chovam, verim, ze kdybych to setril, tak to bude lepsi, ale to bych si zase klidne mohl koupit 1.6ku :D:D:D

A jak jsi na tom ty??

Vloženo
děkuju :t

není zač ;) hlavně by to chtělo pořádnou chlastačku -_--_--_-lol

Vloženo (editace)

Ahoj ve spolek,sice jsem tu uz rano oteviral,kdyz jste vsichni jeste spali,ale musel jsem ted jit neco resit. Lubane bude lauf jo?

Ahoj LORRI

A Kacko,jakto ze te tady uz neni tolik videt? Ty uz nas nemas rada,ze ne? :(

Editováno: , autor: kocht
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...