Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To zname.....Vlk taky sliboval.... já ale nemám ocásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no hezky ten zivot vedes Kacko já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To si piš.. A těším se na svůj oblíbený absint se semtexem to me pripomina minuly patek kdy jsem na jedny krutoprisny akci vychlastal hektolitry vodky s bulikem a pak jsem celej vikend nespal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já psala že pracuje doma a ne že dělá domácí práce... to uz je slovickareni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já vím chtelo by se to usadit a uz to tolik nestridat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To si piš.. A těším se na svůj oblíbený absint se semtexem to me pripomina minuly patek kdy jsem na jedny krutoprisny akci vychlastal hektolitry vodky s bulikem a pak jsem celej vikend nespal a vo vovo vo tom to je.. Jsi slitej jak hovádko ale plnej energie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To zname.....Vlk taky sliboval.... já ale nemám ocásek Noooo......Nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já psala že pracuje doma a ne že dělá domácí práce... to uz je slovickareni v tom je oooobrovskej rozdíl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 a vo vovo vo tom to je.. Jsi slitej jak hovádko ale plnej energie no ja se prave potom moc neozeru a muzu toho vychlastat strasne moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 baui, veř, že nestřídám, ten můj mi bohatě stačí... ale usazovat se - každý má svůj styl života a to ani jeden z nás měnit nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já vím chtelo by se to usadit a uz to tolik nestridat To same ovsem plati i pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) zdar LIDI, Katko a Lorrinko Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Jeneburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Noooo......Nevim nevim ale já jsem si tím jistá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já psala že pracuje doma a ne že dělá domácí práce... to uz je slovickareni v tom je oooobrovskej rozdíl.. no ja bych rek ze minimalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 zdar LIDI, Katko a Lorrinko zdarec pracante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 zdar LIDI, Katko a Lorrinko NO NAZDAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 baui, veř, že nestřídám, ten můj mi bohatě stačí... ale usazovat se - každý má svůj styl života a to ani jeden z nás měnit nechce no ja ho mam bohuzel taky ale porad nevim jak ho zmenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 zdar LIDI, Katko a Lorrinko ahoj RJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no ja ho mam bohuzel taky ale porad nevim jak ho zmenit pokud není potřeba ten styl života měnit, tak o nic nejde když ti to zatím tak vyhovuje, tak no problema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 zdar LIDI, Katko a Lorrinko ahoj RJ neser ti rikam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 a vo vovo vo tom to je.. Jsi slitej jak hovádko ale plnej energie tohle jsme ve 2 vychlastali loni na horach za 2 vecery a to jsem ten jeden vecer mel jeste asi 5 piv...chybi tam 3 lahev finsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 zdar LIDI, Katko a Lorrinko ahoj RJ neser ti rikam.... seš nějakej cíťa, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 pokud není potřeba ten styl života měnit, tak o nic nejde když ti to zatím tak vyhovuje, tak no problema ale jo zatim to tak nejak funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to se ti jen zda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 neser ti rikam.... to bych si nedovolil vazeny pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky