lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 a vo vovo vo tom to je.. Jsi slitej jak hovádko ale plnej energie tohle jsme ve 2 vychlastali loni na horach za 2 vecery a to jsem ten jeden vecer mel jeste asi 5 piv...chybi tam 3 lahev finsky no ty jsi hovádko.. tak tolik toho teda vypít nemíním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to každý chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 neser ti rikam.... to bych si nedovolil vazeny pane kolego tak se mi to libi... jinak info pro fsechny, RJ je v poradku, takze uz ji nechame odpocuvat...ju ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? taky se me zda ale jen malinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to se ti jen zda.... nezdá.. na to já mám čuch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to každý chlap od tebe to sedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 od tebe to sedi... ode mě sedí všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 vite co, taky vas mam rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no ty jsi hovádko.. tak tolik toho teda vypít nemíním no byl to masakr...druhej ty vykony na sjezdovce byly krasny to byly oblouky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to každý chlap jsou to takový přerostlý mimina..Furt abys kolem nich lítala a furt to bude fňukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 vite co, taky vas mam rad... já ale tebe ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to každý chlap jsou to takový přerostlý mimina..Furt abys kolem nich lítala a furt to bude fňukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 vite co, taky vas mam rad... ale já tebe ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak se mi to libi... jinak info pro fsechny, RJ je v poradku, takze uz ji nechame odpocuvat...ju ? to je fajn ze je v poradku ale myslim ze ses nesmazatelne zapsal jako RJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 si teda trhnete nohou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jsou to takový přerostlý mimina..Furt abys kolem nich lítala a furt to bude fňukat o rok starsi a dela jak kdyz sezrala vsechnu moudrost sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 seš nějakej cíťa, ne? to každý chlap jsou to takový přerostlý mimina..Furt abys kolem nich lítala a furt to bude fňukat no co koukáš..A čím starší jste tím je to horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jsou to takový přerostlý mimina..Furt abys kolem nich lítala a furt to bude fňukat v tom mám výhodu - mám takového partnera, který mě k poletovaní okolo něho nepotřebuje a nefňuká to ten tvůj je tedy vážně nějaký přecitlivělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak se mi to libi... jinak info pro fsechny, RJ je v poradku, takze uz ji nechame odpocuvat...ju ? to je fajn ze je v poradku ale myslim ze ses nesmazatelne zapsal jako RJ myslim ze to neni nejhorsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 si teda trhnete nohou... nedelej zagorku na to oni cekaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 si teda trhnete nohou... to nejde.. mohla by mi vypadnout z pantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 si teda trhnete nohou... nemám důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 si teda trhnete nohou... nedelej zagorku na to oni cekaj sak ja ne ne prdim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak se mi to libi... jinak info pro fsechny, RJ je v poradku, takze uz ji nechame odpocuvat...ju ? to je fajn ze je v poradku ale myslim ze ses nesmazatelne zapsal jako RJ myslim ze to neni nejhorsi.. no mohlo to byt mnohem horsi to je pravda...a nebude se budes zapisovat pravidelneji jako ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 nedelej zagorku na to oni cekaj baui už nás zná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky