Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Koukam,ze se tu o mne rozjela celkem slusna debatka znáš to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Lego Lizati nedoporucuji,obzvlaste ne system. jsou tam docela ostry nektery ty plastovy hrany tech kostek . Ale jine rady jsou velice dobre lizatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Koukam,ze se tu o mne rozjela celkem slusna debatka jako již tradičně jestli ty nebudeš vhodný terč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Lego Lizati nedoporucuji,obzvlaste ne system. jsou tam docela ostry nektery ty plastovy hrany tech kostek . Ale jine rady jsou velice dobre lizatelne a je to tady já to říkal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Lego Lizati nedoporucuji,obzvlaste ne system. jsou tam docela ostry nektery ty plastovy hrany tech kostek . Ale jine rady jsou velice dobre lizatelne a pak se divis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to je zase debata.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on u tebe byl borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on u tebe byl borg proč to byla jenom odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on u tebe byl borg proč to byla jenom odpověd sem si delal srandu jak si sem dal tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no nic, pomalu se pujdu odebrat se uklidnovat a relaxovat na dilnu, pekne si vezmu to nejvetsi kladivo co najdu a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Se mi chce uz nejak spat dneska a to mam jeste hodinu v praci,hokej a vecer povinnosti kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on u tebe byl borg proč to byla jenom odpověd sem si delal srandu jak si sem dal tu fotku počkej až si to Borg přečte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Se mi chce uz nejak spat dneska a to mam jeste hodinu v praci,hokej a vecer povinnosti kua povinnosti k Vlasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 počkej až si to Borg přečte no jeslti to nepochopi jako ty tak jsem klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 počkej až si to Borg přečte no jeslti to nepochopi jako ty tak jsem klidnej tak toho se obávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak toho se obávám no ty jsi prekvapil ze jsi nepochopil...tak u radka je to pohoda tabacek...te se tomu bude jeste smat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Bre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Bre odpoledne čááágo Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak toho se obávám no ty jsi prekvapil ze jsi nepochopil...tak u radka je to pohoda tabacek...te se tomu bude jeste smat tak pak je to all right Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 čááágo Lubo Zdareeeec, japa je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Kuva rano jaksem sa probudil.. (mel sem jet k doktorovi..a kua sednu do auticka.. rozjedu sa .. zastavim.. vylezu z auta.. a kola vsechny drzely jen na bezpecakoch..:/ ..(na kazdem kole mam jeden)curaci..ruky jim usekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 čááágo Lubo Zdareeeec, japa je??? a to se mě nezeptáš jak se mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 a to se mě nezeptáš jak se mám Mno vidim, ze humor porad stejnej, takze urcite dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 čááágo Lubo Zdareeeec, japa je??? a to se mě nezeptáš jak se mám stejne rekne bud picou ke zdi nebo ze kdyby to bylo lepsi tak se to neda vydrzet...u tebe uz je to zbytecna otazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky