abado Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Jeste k te kradezi, zlodeji jsou vsude a kradou vsechno, kurvy jedny.... sorry,ale to nejde se nesmát noo kamosovi pred dvuma tydnama slohly z garaže Tuarega.. (on si vklidu spal.. a oni mu prolezli garaz a kuchyn.. vybrali co slo... a odjeli) ale policajti to nasli za 2 hodiny potom co se probudil... stalo to v Brne na ulici...(pres gps)...pritom my sme 17 km za uh,hradistem..smer na slovensko.. to su ale mrtky ty zlodeji...ale on ma auto zpet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pro ty co nekoukali vcera na Televizni noviny co se stalo za kuriozni kradez u nas na Kladne: Kuriozni kradez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pro ty co nekoukali vcera na Televizni noviny co se stalo za kuriozni kradez u nas na Kladne:Kuriozni kradez jo viděl jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak hezký wíkend všem a ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak hezký wíkend všem a ahoj Ahoj chlape, zitra se mozna ozvu, uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak hezký wíkend všem a ahoj Ahoj chlape, zitra se mozna ozvu, uvidim Járo víš kde mě najdeš čágo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 KURVA... pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on u tebe byl borg a hele že by se opět projevil komplex malého vzrůstu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ahojky Lubo a Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 KURVA... pardon Jé, ta krásně pozdravila.... Ahoj Katko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já se kluci omlouvám, ale mám asi přehulenej mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já se kluci omlouvám, ale mám asi přehulenej mozek tak to vysaď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 dejte mi cas do nedele - do te doby vezmou za sve minimalne dve krabky... pak to omezim... jednou za cas se hold musim vyudit... uzene dele vydrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 dejte mi cas do nedele - do te doby vezmou za sve minimalne dve krabky... pak to omezim... jednou za cas se hold musim vyudit... uzene dele vydrzí žádné strach můžeš toho nechat už teď, z rakve nevypadneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já do rakve nejdu - chcu být popel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zdar, je tady někdo z vás z okolí Olomouce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zdar, je tady někdo z vás z okolí Olomouce? vzdušnou čarou a po větru jsem tam coby dup ne ne, ja su praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já do rakve nejdu - chcu být popel Tě zpopelní i s rakví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Tě zpopelní i s rakví ta rakev tam nemusí figurovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Tak jsem dorazil po dlouhé cestě domů a koukám, tady se to vůbec nehéééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 zdarec no to teda vobec nehééébe asi všici chlastaj v real hospě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Dobrý večer pánové kde se touláte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 já pojídám nějaký dobrý sýry a zapíjím to Tramínem a občas kokunu na net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 já pojídám nějaký dobrý sýry a zapíjím to Tramínem a občas kokunu na net Mňam mňam ...já mám zase grog a pojídám suchary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 no a za 14 dní už budeme všichni v lihu na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky