Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 to je zase narváno myšáku povídej něco tak to já vás tady nebudu rušit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 to je zase narváno myšáku povídej něco Asi se šli všichni ožráááát... No já nevím, co bych měl povídat, já si to šetřím na besídku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 to je zase narváno myšáku povídej něco tak to já vás tady nebudu rušit jak nebudeš rušit????? hezky kecej!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 já na besídce nejsu Lubo... tak povídej něco teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jak nebudeš rušit????? hezky kecej!!!!! vyrušovat rozhovor mezi mužem a ženou je neslušné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 já na besídce nejsu Lubo... tak povídej něco teď Japato...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jak nebudeš rušit????? hezky kecej!!!!! Tak tak, ať se něco dovíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Asi se šli všichni ožráááát... No já nevím, co bych měl povídat, já si to šetřím na besídku... asi jo.... Tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Japato...? časově mě to moc nevychází a pak se mě na noc nechce jet domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 vyrušovat rozhovor mezi mužem a ženou je neslušné hele ty slušnačko nedělej krky a kecej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Japato...? časově mě to moc nevychází a pak se mě na noc nechce jet domů... někdo tě k sobě na kousek postele veme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak tak, ať se něco dovíme... no dobrá - včera jsem pila šampaňské na karlově mostě a ještě něco sem si dala navrch a vzniklo z toho to, že jsem chodila jakž takž rovně a potichu sem křičela "REPUBLIKA ČEKA AMERIKA" abych nedělala čechům ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 někdo tě k sobě na kousek postele veme já bych byla nerada abych zase usla vedle trpaslíka uvidím dle Macka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jakého trpaslíka????? a zase?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 hele ty slušnačko nedělej krky a kecej!!! tak mezi slušňáky se už po včerejší noci neřadím Ivanko a to myslím smrtelně vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jakého trpaslíka????? a zase?? bauráček byl vždy můj ochránce přes noc, tedy spíš brzké ráno a zase proto, že to bylo pravidlem na první a poslední besídce - takže zatím na každé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jakého trpaslíka????? a zase?? bauráček byl vždy můj ochránce přes noc, tedy spíš brzké ráno a zase proto, že to bylo pravidlem na první a poslední besídce - takže zatím na každé a ták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 a ták presne tak... nerada bych aby se historie opakovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jdu do hajan ,takže se mějte hezky přátelé dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 bauráček byl vždy můj ochránce přes noc, tedy spíš brzké ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 dobrou noc Ivanko a nech si něco hezkého zdát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jdu do hajan ,takže se mějte hezky přátelé dobrou Dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 dobrou noc Ivanko a nech si něco hezkého zdát dobrou pápá jj nechám a ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 dobrou pápá jj nechám a ty taky děkují pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky