kocht Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 nazyvas svuj pohlavni organ Anicka jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 nazyvas svuj pohlavni organ Anicka jo? Anička je má pracovní kolegyně, se kterou si neskutečně rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Hm,jen aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Hm,jen aby jsem pravdomluvná věř mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 To si dokazu predstavit . hele Kacenko,asi uz to zabalkim,tak se hezky vyspinkej,at se sti zda neco hezkjeho a kdyztak zitra rano zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 dík Kochtíku dobrou a ráno plííís kafe nachystat pro Káťu bye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 http://www.tuningy.com/tuningy.com/srazy/2...a/DSCN0614.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobré ránko a úspěšný začátek týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobre rano bonžorno siňore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobre rano bonžorno siňore ahoj jirko...mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobre rano bonžorno siňore ahoj jirko...mame se?? čágo jde to co ti budu říkat,celý týden před sebou nějaké restíky dát do pořádku a táák víkend půl pracovní a v neděli jsem konečně vypustil bazén asi už to na koupání letos moc nebude co ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 čágo jde to co ti budu říkat,celý týden před sebou nějaké restíky dát do pořádku a táák víkend půl pracovní a v neděli jsem konečně vypustil bazén asi už to na koupání letos moc nebude co ty nevim takovy je to ted nejaky na hovno castecne se dari a castecne je to uplne na hovno... taky budu muset asi tento tyden vytahnout trochu vody z bazenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobré raníčko pánové kafííí by nebylo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 čágo jde to co ti budu říkat,celý týden před sebou nějaké restíky dát do pořádku a táák víkend půl pracovní a v neděli jsem konečně vypustil bazén asi už to na koupání letos moc nebude co ty nevim takovy je to ted nejaky na hovno castecne se dari a castecne je to uplne na hovno... taky budu muset asi tento tyden vytahnout trochu vody z bazenu Jj klasika jako na houpačce to znám..... ty necháváš trochu vody ,přes zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobré raníčko pánové kafííí by nebylo?? zdár kachny ,to víš,že by bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jj klasika jako na houpačce to znám.....ty necháváš trochu vody ,přes zimu jj vytahne se voda pod trisky aby se mohly vypustit hadice a zbytek se tak necha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dobré raníčko pánové kafííí by nebylo?? ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 zdár kachny ,to víš,že by bylo děkujíííí a zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jj klasika jako na houpačce to znám.....ty necháváš trochu vody ,přes zimu jj vytahne se voda pod trisky aby se mohly vypustit hadice a zbytek se tak necha ale ty máš jakej bazén,tedy z čeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jj klasika jako na houpačce to znám.....ty necháváš trochu vody ,přes zimu jj vytahne se voda pod trisky aby se mohly vypustit hadice a zbytek se tak necha ale ty máš jakej bazén,tedy z čeho laminat do zeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 zdár kachny ,to víš,že by bylo děkujíííí a zdravím taky,už jsem tě dlouho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahoj zdarec trpaslíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahoj zdarec trpaslíku taky te rad vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 taky,už jsem tě dlouho neviděl moc práce, a plno aktivit mimo domov ale brácha mě vždy informoval o tom jak si vede OC na Andělu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky