Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jj klasika jako na houpačce to znám.....ty necháváš trochu vody ,přes zimu jj vytahne se voda pod trisky aby se mohly vypustit hadice a zbytek se tak necha ale ty máš jakej bazén,tedy z čeho laminat do zeme myslel jsem si to á dotaz nic to neudělá v mrazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 taky,už jsem tě dlouho neviděl moc práce, a plno aktivit mimo domov ale brácha mě vždy informoval o tom jak si vede OC na Andělu on tam byl či snad hrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 taky te rad vidim nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 taky te rad vidim nápodobně to je lásky vzájemně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 on tam byl či snad hrál vzhledem k tomu, že tam má poblíž kámoš kancelář, tak tam je pečenej vařenej - sledoval Vás on tyhle sporty moc neumí hrát - to jsou pak na konci hry všichni kolem mrzáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 to je lásky vzájemně ale tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 myslel jsem si to á dotaz nic to neudělá v mrazech nic to neudela...jen tam davame plastove lahve neplnene tak do pulky piskem aby plavaly na hladine nic vic nic min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 myslel jsem si to á dotaz nic to neudělá v mrazech nic to neudela...jen tam davame plastove lahve neplnene tak do pulky piskem aby plavaly na hladine nic vic nic min to slyším poprvé s těmi láhvemi dobrý to já bych s tím měšcem,asi neuspěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 (editace) on tam byl či snad hrál vzhledem k tomu, že tam má poblíž kámoš kancelář, tak tam je pečenej vařenej - sledoval Vás on tyhle sporty moc neumí hrát - to jsou pak na konci hry všichni kolem mrzáci ahá ,tak to je jiná a že jsi ty nepřišla fandit Editováno: 30. Říjen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 myslel jsem si to á dotaz nic to neudělá v mrazech nic to neudela...jen tam davame plastove lahve neplnene tak do pulky piskem aby plavaly na hladine nic vic nic min to slyším poprvé s těmi láhvemi dobrý to já bych s tím měšcem,asi neuspěl jj uz to tak je nekolik let a naprosto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 myslel jsem si to á dotaz nic to neudělá v mrazech nic to neudela...jen tam davame plastove lahve neplnene tak do pulky piskem aby plavaly na hladine nic vic nic min to slyším poprvé s těmi láhvemi dobrý to já bych s tím měšcem,asi neuspěl jj uz to tak je nekolik let a naprosto v pohode to je výhoda já se s tím musím po sezoně srát to je na půl dne vypustit , vytřít a uklidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahá ,tak to je jiná a že jsi ty nepřišla fandit se omlouvám, ale nebyl čas, fakt toho bylo na mě v tu dobu mooooc to příště napravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahá ,tak to je jiná a že jsi ty nepřišla fandit se omlouvám, ale nebyl čas, fakt toho bylo na mě v tu dobu mooooc to příště napravím enem estli nekecáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 enem estli nekecáš to bych si nedovolila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 to je výhoda já se s tím musím po sezoně srát to je na půl dne vypustit , vytřít a uklidit jj da to hodne prace...tady vlastne jen vypustis a das tam lahve...na jare se to ale musi cely vycistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 enem estli nekecáš to bych si nedovolila no proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 to je výhoda já se s tím musím po sezoně srát to je na půl dne vypustit , vytřít a uklidit jj da to hodne prace...tady vlastne jen vypustis a das tam lahve...na jare se to ale musi cely vycistit vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i no uz je to tak bohuzel...ale myslim ze letos bylo hodne mooooc dlouho krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i no uz je to tak bohuzel...ale myslim ze letos bylo hodne mooooc dlouho krasne álé celkem to šlo,spíš podzim je relativně teplý.léto bylo ty tři týdny úmorných veder a pak žádnej tuzex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i no uz je to tak bohuzel...ale myslim ze letos bylo hodne mooooc dlouho krasne álé celkem to šlo,spíš podzim je relativně teplý.léto bylo ty tři týdny úmorných veder a pak žádnej tuzex no ja myslim ze celej cerven a cervenec bylo super a ted zari, rijen taky bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i no uz je to tak bohuzel...ale myslim ze letos bylo hodne mooooc dlouho krasne álé celkem to šlo,spíš podzim je relativně teplý.léto bylo ty tři týdny úmorných veder a pak žádnej tuzex no ja myslim ze celej cerven a cervenec bylo super a ted zari, rijen taky bomba mohlo bejt teplejc o prázdninách,myslím na koupání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždy ,když ho vypouštím,tak pochopím,že léto je definitivně v prd--i no uz je to tak bohuzel...ale myslim ze letos bylo hodne mooooc dlouho krasne álé celkem to šlo,spíš podzim je relativně teplý.léto bylo ty tři týdny úmorných veder a pak žádnej tuzex no ja myslim ze celej cerven a cervenec bylo super a ted zari, rijen taky bomba mohlo bejt teplejc o prázdninách,myslím na koupání tak o prazdninach mesic bylo a mesic nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Cau bando Hele Baui,jdou tu blbe hodiny,serid je a rovnou je i natahni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Cau bando Hele Baui,jdou tu blbe hodiny,serid je a rovnou je i natahni bych řekla, že je to o tom, jak si to nastavíš Ty kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Asi jo . uz jsem si to predelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky