Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak mám v žaludku jak v pokojíčku To já mám furt... Ale mohlo by být i líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ale mohlo by být i líp Jj, třeba se škopkem v ruce na pobřeží Jadranu při +30° C... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 To bych si taky nechal libi. Ale to pivo by muselo mit tak tech 10 stupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ale mohlo by být i líp Jj, třeba se škopkem v ruce na pobřeží Jadranu při +30° C... O tom si teď můžem nechat zdát nu což, zase za rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Nazdarek, preju pekne odpoledne kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Cau sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jak je tam u vas v doliku pod chladici vezi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Baurák má asi jednání né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jak je tam u vas v doliku pod chladici vezi? Zdar, mno ja ted pod chladici vezi nejsem, jsem doma mam dovcu, jsem chciplej tak do sebe laduju paralen a ruzne dalsi lektvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Baurák má asi jednání né Asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jak je tam u vas v doliku pod chladici vezi? Zdar, mno ja ted pod chladici vezi nejsem, jsem doma mam dovcu, jsem chciplej tak do sebe laduju paralen a ruzne dalsi lektvary Hm,tak to ti teda zavidim....jak to vypada s tim novym autim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 O tom si teď můžem nechat zdát nu což, zase za rok... Njn, co se dá dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 O tom si teď můžem nechat zdát nu což, zase za rok... Njn, co se dá dělat... kua vyrazte do Egypta...ted jsem rodice privezl z letiste a jsou cerny jak podrazka vod jarmilek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Hm,tak to ti teda zavidim....jak to vypada s tim novym autim ? S jakym novym autim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 (editace) kua vyrazte do Egypta...ted jsem rodice privezl z letiste a jsou cerny jak podrazka vod jarmilek Jenom jestli jsi si privezl ty spravny rodice Editováno: 30. Říjen 2006, autor: luban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 cao osazenstvo hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 kua vyrazte do Egypta...ted jsem rodice privezl z letiste a jsou cerny jak podrazka vod jarmilek Jenom jestli jsi si privezl ty spravny rodice nemej strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A máte už přezuto na zimu, nebo stále hliníkujete...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A máte už přezuto na zimu, nebo stále hliníkujete...? stale ALUUUUUUUUUUUU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Hm,tak to ti teda zavidim....jak to vypada s tim novym autim ? S jakym novym autim?? Sak ty vis..... 4x4 sestikvalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A máte už přezuto na zimu, nebo stále hliníkujete...? Ještě se kochám než tam budou plechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 O tom si teď můžem nechat zdát nu což, zase za rok... Njn, co se dá dělat... V jakým si byl letos termínu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ja taky porad kopu hlinu,ale v nedeli uz to asi prevliknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 pepi nevidel jsem, copak se delo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A máte už přezuto na zimu, nebo stále hliníkujete...? Ještě se kochám než tam budou plechy uz jsem je prehodil a auz sem se z toh nalezite poblil kdyz jsem to videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky