kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 opvsem teda to ticho v aute jsem necekal....a taky to ted zere o litr min, ale ona to ta kosa hned vyrovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Sak ty vis..... 4x4 sestikvalt Aha, mno to nejni novy a bude az pristi rok ( estli to vyjde ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A máte už přezuto na zimu, nebo stále hliníkujete...? Ještě se kochám než tam budou plechy uz jsem je prehodil a auz sem se z toh nalezite poblil kdyz jsem to videl jj, radost pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jdu dom,mejte se tu i kdyz uz tu nikdo stejne nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ja tu byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ja tu byl Já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 já přezouvám 12tého listopadu... jestli do té doby zapadnu na Ždársku tak su f pííí*i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 já přezouvám 12tého listopadu... jestli do té doby zapadnu na Ždársku tak su f pííí*i A ve své, nebo v cizí...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A ve své, nebo v cizí...??? vzhledem k tomu, že tomu bude přítomna ta moje, tak asi ve své, ale jak já se tam nasoukám, to nefím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vzhledem k tomu, že tomu bude přítomna ta moje, tak asi ve své, ale jak já se tam nasoukám, to nefím Všechno jde, když se chce, třeba tam i někoho potkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Všechno jde, když se chce, třeba tam i někoho potkáš... náhodná setkání nebrat si sebou povezu to co tam náleží, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 hmm zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 hmm zajimave ani bych neřekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 náhodná setkání nebrat si sebou povezu to co tam náleží, ne Příjde paní ke gynekologovi na vyšetření a pan dochtor se na to koune a vidí tam chlapa v rádiovce a říká: Hergot chlape, co tam děláte...? A chlap na to: Já tady už hodinu hledám traktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Příjde paní ke gynekologovi na vyšetření a pan dochtor se na to koune a vidí tam chlapa v rádiovce a říká: Hergot chlape, co tam děláte...? A chlap na to: Já tady už hodinu hledám traktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Nu což, ze života... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 brý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahoj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ahoj Jiříku hoj kachničko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 hoj kachničko se zelíčkem a knedlíčkem - tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 hoj kachničko se zelíčkem a knedlíčkem - tfuj ááá to by nebylo až tááák od věci ......mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ááá to by nebylo až tááák od věci ......mňam já tomu snad taky někdy příjdu na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ááá to by nebylo až tááák od věci ......mňam já tomu snad taky někdy příjdu na chuť tááák to o hoooooooooooodně přicházíš křupavá kachnička s br.knedl a sladké zelíčko dobrota ukrutááááááááánská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ja mam hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky