kocht Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A ja hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A ja hovno si přejel jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj jinak zdravim všechny.....no včera dával otec taky na oktě a nemohl sundat kola a to tam měl jen 3měsice funglovky all 16.......mazec........ Jj, já přezouval kámošovi Toledo (1M) a měl tam nějaký X let starý Borbety a za boha nešly dolů... Já na oktě pokaždé lehce máznu dosedací plochy disků elvé dvojkou a nikdy jsem neměl problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A ja hovno si přejel jo Jsem prezouval,ale asi me to ceka pres weeekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj já už také mam měděnou vazelínku a je klid.......ale jemu to tam drželo jako přivařené a zarazilo mě právě ta chvilka co to tam měl a auto také neni staré.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj já už také mam měděnou vazelínku a je klid.......ale jemu to tam drželo jako přivařené a zarazilo mě právě ta chvilka co to tam měl a auto také neni staré.... A nedali to tam na těsnící tmel...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 určo neeee protože na autě dělám jen jaaaa...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 určo neeee protože na autě dělám jen jaaaa...... Tak to pak jóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 že odbočim na besídce bude asi pěkně zasněženo................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jak v ruské knížce na 6 stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdar Myslíš na mě Martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 že odbočim na besídce bude asi pěkně zasněženo................. doufam ze ne jako loni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 to bylo prave dobry,jak byl uz snih,bylo takovy dobry projizdet v ty nasi kolone tou zimni krajinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 nějak jsi zde málo poslední dobou to víš trocha více práce a hlavně very slow připojení k netu, ale už se pracuje na změně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdar Myslíš na mě Martine? myslím......a sorry že to jěště není..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 že odbočim na besídce bude asi pěkně zasněženo................. doufam ze ne jako loni no hlavně musíme opatrně jezdit..........a škarpám nechat volno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdar Myslíš na mě Martine? myslím......a sorry že to jěště není..... OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 no hlavně musíme opatrně jezdit..........a škarpám nechat volno..... no tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bre den ještě jednou.Hale Marty v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bre den ještě jednou.Hale Marty v hospodě Ahoj pane..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Paní učitelka přijde do třídy a povidá dětem: "Dneska si budeme povídat jak máte rádi pana Paroubka." Přihlásí se Anička a povidá: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko." Paní učitelka se jí ptá proč. Anička odpoví: "Protože když porostu, tak Paroubek poroste se mnou." Přihlásí se Pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka." Paní učitelka se zeptá: "Proč zrovna tam?" Pepíček: " No, buď půjde do piči nebo bude viset." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 taky potřeba přezout,neni time, takže v sobotu měnší depo trénink 3auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 taky potřeba přezout,neni time, takže v sobotu měnší depo trénink 3auta to jsme na tom stejne...ja teda budu trenovat dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky