Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nejak jsou zde vsichni malo posledni dobou.....

Zdravíčko ve spolek....všem.............. :D pěkná zima.....brrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Zdravíčko ve spolek....všem.............. :D pěkná zima.....brrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Čao Marty, jj, kosa jak howedo, to zase budu půl roku v deprééési... <_<<_<<_<

Už máš přezuto na zimáčky...?

Zdurzte,

kde ze je ten snih? lol Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca :)

Zdurzte,

kde ze je ten snih? lol Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca :)

Zdar wolle, co měla znamenat ta SZ...? Se Ti jako hroutí vůz...? :o

Zdurzte,

kde ze je ten snih?  lol  Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca :)

Zdar wolle, co měla znamenat ta SZ...? Se Ti jako hroutí vůz...? :o

Zdar jak svina,

ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence :) Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu :)

Zdar jak svina,

ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence :) Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu :)

A co s tím chceš v rámci prevence dělat...? Céčkovej výbrus...??? :smich::smich::smich:

Zdar jak svina,

ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence  :)  Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu  :)

A co s tím chceš v rámci prevence dělat...? Céčkovej výbrus...??? :smich::smich::smich:

To je to, co nefim :D Rikas :prc: to do ucha, maaano? :)

To je to, co nefim :D Rikas :prc: to do ucha, maaano? :)

No vidíš, dyk temu ani nerozumíš... lol

Až se to začne dusit v kopečku a bude to žrát víc jak litr oleje na 1.000 km, tak začne být důvod s tím něco dělat... ;)

pekne popoledni

To je to, co nefim  :D  Rikas  :prc:  to do ucha, maaano?  :)

No vidíš, dyk temu ani nerozumíš... lol

Až se to začne dusit v kopečku a bude to žrát víc jak litr oleje na 1.000 km, tak začne být důvod s tím něco dělat... ;)

No proto se Te ptam, pac tomu nerozumim lol-_-

Kazdopadne olej to nezere a do kopecka do jede jestli ne stejne, tak neznatelne jinak, tak to :prc: a koupim si radsi ofuky oken, nippon naraznik nebo nejakou hustohustou luxusni samolepku na wokno :)

Dobré snad už neuklouzané popoledne -_- kua to je slovo

pekne popoledni

Čao Baui... -_--_--_-

Dobré snad už neuklouzané popoledne -_- kua to je slovo

Čao Foxíku, no za chvíli vyrazím na D1, tak jsem zvědav. Ráno jsem měl jet do Klatov, ale naštěstí to padlo... ;)

pekne popoledni

Čao Baui... -_--_--_-

Ahoj Lubo ;)

Ahoj Lubo ;)

Čéče, koukal jsem na zprávy ve dvanáct a na těch silnicích je pěknej kalimatiáš... :huh:

Čéče, koukal jsem na zprávy ve dvanáct a na těch silnicích je pěknej kalimatiáš... :huh:

kousek od nas stala silinice 1.tridy kvuli dementum co neumej tocit tim kulatym co maj pred sebou...no hovadka...a ja jdu dnes prezout ale nevim jestli na novy letni nebo na strasi zimni :D

kousek od nas stala silinice 1.tridy kvuli dementum co neumej tocit tim kulatym co maj pred sebou...no hovadka...a ja jdu dnes prezout ale nevim jestli na novy letni nebo na strasi zimni :D

Njn, normálka... <_<

Já mám naštěstí obutý zánovní zimní... :palec2:

Njn, normálka... <_<

Já mám naštěstí obutý zánovní zimní... :palec2:

ja mam taky rok stary zimaky tak ze skoro novota...ale zase me je lito je tam dat uz ted a navic jeste chvilku tam mit hliny :D

ja mam taky rok stary zimaky tak ze skoro novota...ale zase me je lito je tam dat uz ted a navic jeste chvilku tam mit hliny :D

Ale zase lepší je mít plechy na autě než hlínu v nose... lollollol

Čao Marty, jj, kosa jak howedo, to zase budu půl roku v deprééési... <_<<_<<_<

Už máš přezuto na zimáčky...?

zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... :D:D taky mě to tak sere ta zima :):D

zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... :D:D taky mě to tak sere ta zima :):D

Čao, já jsem na tem vyšíval včera, naštestí přezouvám jen dvě auta... ;)

Ale zase lepší je mít plechy na autě než hlínu v nose... lollollol

naprosty souhlas

zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... :D  :D taky mě to tak sere ta zima :)  :D

Čao, já jsem na tem vyšíval včera, naštestí přezouvám jen dvě auta... ;)

ja dnes musim udelat 3 auta :disgust:

jj jinak zdravim všechny.....

no včera dával otec taky na oktě a nemohl sundat kola a to tam měl jen 3měsice funglovky all 16.......mazec........ :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.