Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jo tak při těchto silničních pracech mě to ani moc nepřekvapuje zvlášť směrem na Svitavy tam je to trága i tak :ble

Njn, pěkně jsem si tam dnes postál, něco přes půl hodinky... <_<

Vloženo
Njn, pěkně jsem si tam dnes postál, něco přes půl hodinky... <_<

tak to je celkem hustota :o jj tím směrem docela nerad jezdím dycky tam potkávám spoustu kloboučníků a jiných silnicčních oblud

Vloženo
tak to je celkem hustota :o jj tím směrem docela nerad jezdím dycky tam potkávám spoustu kloboučníků a jiných silnicčních oblud

A ve směru od Svitav to stálo až ke Globusu... :o

Vloženo
A ve směru od Svitav to stálo až ke Globusu... :o

tak to je hodně velkej nářez :o:o bych se pos*al :disgust: Stejně ty fronty dělaj důchodci :fakac:

Vloženo
tak krchov rallye za mnou a naštěstí se mě nikdo před čumakem nepletl, takže letos v pohodě :)

Zdar jak sviňa Bady, tohle mě letos naštěstí minulo... ;)

Ale Š130RS na podochla... :unsure:

Vloženo
tak krchov rallye za mnou a naštěstí se mě nikdo před čumakem nepletl, takže letos v pohodě :)

Zdar jak sviňa Bady, tohle mě letos naštěstí minulo... ;)

Ale Š130RS na podochla... :unsure:

Čágo Lubo....podochla ????

Vloženo
tak uz je ta mrcha prezuta ;)

no vida :palec2: , ja jak čučel na zpravy tak sem se radši objednal hned v so rano ke kamošovi na přehoz, je klemra tak se mě u toho nechce dřepět :)

Vloženo
tak hadice to je ještě v dobrý ;)

Jj, ale už jsou hrozně těžko k sehnání a když ju nechám vyrobit na zakázku, tak to bude majlant... :huh:

Ale asi mě brzo nezbude nic jinýho. Tohle by měl ještě někdo podchytit, ty atypický díly. Ramena, kola i RS bodykity jsou v horné míře k dispozici, ale třeba ten chladič musíš schánět na burzách a v inzerátech. Jinak už jsem ho letoval mosazí už aspoň 3x... ;)

Vloženo

do píííííííííí*e ja už se na to fakt ale vy*eru... je to možné že se mě to všechno tak nedaří??? :angry: shit ahoj kluci

Vloženo
do píííííííííí*e ja už se na to fakt ale vy*eru... je to možné že se mě to všechno tak nedaří??? :angry: shit ahoj kluci

Čao kočko, co tak z vesela...? :huh:

Vloženo

když spidi neco chceš, tak za tím jdeš a vynakládáš maximální úsilí... ovšem když nevíš co chceš a nejsi schopen to za nejakou dobu zjistit, tak se na to vysereš ale okolí trpí, protože ani ty pak nevíš, co můžeš chtít - kurva, fakt tohle nemám za potřebí :angry: jak se mame?

Vloženo
když spidi neco chceš, tak za tím jdeš a vynakládáš maximální úsilí... ovšem když nevíš co chceš a nejsi schopen to za nejakou dobu zjistit, tak se na to vysereš ale okolí trpí, protože ani ty pak nevíš, co můžeš chtít - kurva, fakt tohle nemám za potřebí :angry: jak se mame?

Njn, já mám taky rád lidi... :palec2:

No jinak se máme fajn, jen by mohl být venku červenec... B)

Vloženo
Ale asi mě brzo nezbude nic jinýho. Tohle by měl ještě někdo podchytit, ty atypický díly. Ramena, kola i RS bodykity jsou v horné míře k dispozici, ale třeba ten chladič musíš schánět na burzách a v inzerátech. Jinak už jsem ho letoval mosazí už aspoň 3x... ;)

nedokažu si představit jakej pruser musí být na to neco sehnat

-_- -_- -_- -_-

Vloženo

ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví :angry:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...