Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 nedokažu si představit jakej pruser musí být na to neco sehnat -_- -_- No docela brutální. A to jsem chtěl ještě jedno s klecí pro sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví a kdopak někdo známej to byl ?? tak třeba ručně stručně co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A to jsem chtěl ještě jedno s klecí pro sebe... to by byla bombice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ručně stručně ho ani neumím poslat do hajzlu a neustále ustupuju - neznáš ho... chlapa nikdy nezměníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví No tak, nedělej zagorku a přijeď, já taky pojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví No tak, nedělej zagorku a přijeď, já taky pojedu... jo kačko,tvoje učast je hotovka a lubo kuwa domluv ty germány,at mužeš zustat, ja tam pošlu misto tebe na zázkok kamošku z D a bude to pořešený lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 to by byla bombice No to mi ani nemluv, chtěl bych auto jen na okruh, okta letos najela na okruhu asi 35 kol a ty Garnyho gumy jsou teď fakt na vyhození... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 hotovka je leda tak to ze se me ted rozpadnul vztah Badysku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No to mi ani nemluv, chtěl bych auto jen na okruh, okta letos najela na okruhu asi 35 kol a ty Garnyho gumy jsou teď fakt na vyhození... tak to ještě vydržely dost :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 a lubo kuwa domluv ty germány,at mužeš zustat, ja tam pošlu misto tebe na zázkok kamošku z D a bude to pořešený lol No tohle bohužel není tak jednoduchý, jak se zdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 hotovka je leda tak to ze se me ted rozpadnul vztah Badysku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak to ještě vydržely dost :-D Njn, ale ten okruh tomu dává na prdel. Těch 35 kol je cca 190 km a 35 x 14 zatáček na čtyřku pod plným plynem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Njn, ale ten okruh tomu dává na prdel. Těch 35 kol je cca 190 km a 35 x 14 zatáček na čtyřku pod plným plynem... to jdou kraje hned pápá,a to už tam ani moc neměly v přerově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 to jdou kraje hned pápá,a to už tam ani moc neměly v přerově Jj, přesně, po Přerově už jsem na okruhu nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kačko notak nesmutni a dej si s námi -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kačko notak nesmutni a dej si s námi -_- -_- -_- Jasně, zažeň smutky, bude jinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Spidaku jak jedeš na besídku, nepřifaříš se někde u brna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Spidaku jak jedeš na besídku, nepřifaříš se někde u brna ? Jo to já nevim, ale ještě budu mít "po trase" ještě nějaký zastávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jo to já nevim, ale ještě budu mít "po trase" ještě nějaký zastávky. já v brnisku musím něco vyložit a pak pofičim, btw na kdy razíš? tak na obed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 já v brnisku musím něco vyložit a pak pofičim, btw na kdy razíš? tak na obed? Jj, nějak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kačko notak nesmutni a dej si s námi -_- -_- -_- Jasně, zažeň smutky, bude jinej... ja už nevím co dělám špatně... jeden mě poslal téměř před rokem do háje protože sem chtěla vědět na čem jsme hrabala jsem se z toho téměř do teď - s tou osobou mám problém i komunikovat... tenhle bejvalej zase dostal úplnou volnost a čas na to aby se usmyslel jestli to bude klapat nebo ne, protože jeho bejvalka mu odešla s jinou holkou a to on neumí přenést přes srdce a proto s ní bydlí já jsem byla až na posledním místě a když sem s ním kurva měla mluvit včera - nebyl čas... dneska - nebyl čas - zejtra sem se ani nesnažila a sobota spolu pracujem - takže prý to klapne v sobotu - ne tohle už fakt ne jsem tolerantní, to ano ale nejsem debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ja už nevím co dělám špatně... jeden mě poslal téměř před rokem do háje protože sem chtěla vědět na čem jsme hrabala jsem se z toho téměř do teď - s tou osobou mám problém i komunikovat... tenhle bejvalej zase dostal úplnou volnost a čas na to aby se usmyslel jestli to bude klapat nebo ne, protože jeho bejvalka mu odešla s jinou holkou a to on neumí přenést přes srdce a proto s ní bydlí já jsem byla až na posledním místě a když sem s ním kurva měla mluvit včera - nebyl čas... dneska - nebyl čas - zejtra sem se ani nesnažila a sobota spolu pracujem - takže prý to klapne v sobotu - ne tohle už fakt ne jsem tolerantní, to ano ale nejsem debil To by mě taky mohlo políbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já se ve vás prostě neumím orientovat pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já se ve vás prostě neumím orientovat pánové Asi je někde systémová chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Asi je někde systémová chyba... u některých bych spíš řekla, že zhulenej mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky