Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nedokažu si představit jakej pruser musí být na to neco sehnat

-_- -_- -_- -_-

No docela brutální. A to jsem chtěl ještě jedno s klecí pro sebe... ;)

Vloženo
ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví :angry:

a kdopak někdo známej to byl ?? tak třeba ručně stručně co? :)

Vloženo

ručně stručně ho ani neumím poslat do hajzlu a neustále ustupuju - neznáš ho... chlapa nikdy nezměníš :angry:

Vloženo
ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví :angry:

No tak, nedělej zagorku a přijeď, já taky pojedu... ;)

Vloženo

No tak, nedělej zagorku a přijeď, já taky pojedu... ;)

jo kačko,tvoje učast je hotovka

a lubo kuwa domluv ty germány,at mužeš zustat, ja tam pošlu misto tebe na zázkok kamošku z D a bude to pořešený lol lol

Vloženo
to by byla bombice ;)

No to mi ani nemluv, chtěl bych auto jen na okruh, okta letos najela na okruhu asi 35 kol a ty Garnyho gumy jsou teď fakt na vyhození... <_<

Vloženo

hotovka je leda tak to ze se me ted rozpadnul vztah Badysku...

Vloženo
No to mi ani nemluv, chtěl bych auto jen na okruh, okta letos najela na okruhu asi 35 kol a ty Garnyho gumy jsou teď fakt na vyhození... <_<

tak to ještě vydržely dost :-D

Vloženo
a lubo kuwa domluv ty germány,at mužeš zustat, ja tam pošlu misto tebe na zázkok kamošku z D a bude to pořešený lol lol

No tohle bohužel není tak jednoduchý, jak se zdá... <_<

Vloženo
tak to ještě vydržely dost :-D

Njn, ale ten okruh tomu dává na prdel. Těch 35 kol je cca 190 km a 35 x 14 zatáček na čtyřku pod plným plynem... ;)

Vloženo
Njn, ale ten okruh tomu dává na prdel. Těch 35 kol je cca 190 km a 35 x 14 zatáček na čtyřku pod plným plynem... ;)

to jdou kraje hned pápá,a to už tam ani moc neměly v přerově :)

Vloženo
Spidaku jak jedeš na besídku, nepřifaříš se někde u brna ?

Jo to já nevim, ale ještě budu mít "po trase" ještě nějaký zastávky.

Vloženo
Jo to já nevim, ale ještě budu mít "po trase" ještě nějaký zastávky.

já v brnisku musím něco vyložit a pak pofičim, btw na kdy razíš? tak na obed?

Vloženo
Kačko notak nesmutni a dej si s námi -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Jasně, zažeň smutky, bude jinej... ;)

ja už nevím co dělám špatně... jeden mě poslal téměř před rokem do háje protože sem chtěla vědět na čem jsme :angry: hrabala jsem se z toho téměř do teď - s tou osobou mám problém i komunikovat... tenhle bejvalej zase dostal úplnou volnost a čas na to aby se usmyslel jestli to bude klapat nebo ne, protože jeho bejvalka mu odešla s jinou holkou a to on neumí přenést přes srdce a proto s ní bydlí :angry: já jsem byla až na posledním místě a když sem s ním kurva měla mluvit včera - nebyl čas... dneska - nebyl čas - zejtra sem se ani nesnažila a sobota spolu pracujem - takže prý to klapne v sobotu - ne tohle už fakt ne :disgust: jsem tolerantní, to ano ale nejsem debil

Vloženo
ja už nevím co dělám špatně... jeden mě poslal téměř před rokem do háje protože sem chtěla vědět na čem jsme :angry: hrabala jsem se z toho téměř do teď - s tou osobou mám problém i komunikovat... tenhle bejvalej zase dostal úplnou volnost a čas na to aby se usmyslel jestli to bude klapat nebo ne, protože jeho bejvalka mu odešla s jinou holkou a to on neumí přenést přes srdce a proto s ní bydlí :angry: já jsem byla až na posledním místě a když sem s ním kurva měla mluvit včera - nebyl čas... dneska - nebyl čas - zejtra sem se ani nesnažila a sobota spolu pracujem - takže prý to klapne v sobotu - ne tohle už fakt ne :disgust: jsem tolerantní, to ano ale nejsem debil

To by mě taky mohlo políbit... <_<

Vloženo

Já se ve vás prostě neumím orientovat pánové :(

Vloženo
Asi je někde systémová chyba... :o

u některých bych spíš řekla, že zhulenej mozek :disgust:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...