Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar vespolek -_--_--_--_-

čau radku... jak bylo v práci?

Vloženo
zhulený nebrat ;)

na to už je pozdě - když se do takového člověka zabouchneš, tak těžko se z toho hrabat ven... :(

Vloženo

Vám se to dobře píše, ale na to že hulí se přišlo fakt pozdě - při prvních dnech se na to neptáte a já to prostě v tu dobu neuměla poznat :(

Vloženo
dnes nejaky vazny tema co :disgust::disgust:

ja se omlouvam, za tenhle bordel tady muzu ja.

Vloženo
dnes nejaky vazny tema co :disgust:  :disgust:

nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade -_--_-

Vloženo

No Ty sis začal... <_< Já z toho taky nejsu vodvázanej, že musíme jezdit na plechu... :angry:

no kaprici nedorazili tak uz s tim bohuzel nic neudelame...jestli me jako rozumis :disgust::disgust:

Vloženo
Zdar vespolek -_-  -_-  -_-  -_-

čau radku... jak bylo v práci?

Ahojky Káťo, v hokně bylo fajn dnes celkem pohůdka jazz lol se fakt makalo very nice :palec2:

Vloženo

nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade -_--_-

:palec2::D:D:D

Vloženo
nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade -_-  -_-

:palec2::D:D:D

já tam ale nechci být sama :( kua zase podzimní besídka a zase se budu cpát tatrankama :smich: mám já tohle zapotřebí?

Vloženo
Ahojky Káťo, v hokně bylo fajn dnes celkem pohůdka jazz lol se fakt makalo very nice :palec2:

koukám, že dneska to bylo asi všude stejný - my sme taky pracovali tak na 10% lol naprostá pohoda :D

Vloženo
kačko tam i vařej,neni třebe tatranky lol

já teď poslední dobou vařené nemusím, problemy se žaludkem... tatranky to jistí :)

Vloženo
Kua, v bílé je Eos taky krasavičník... :palec2:

003.jpg

prý nádherný kousek to je ;) brácha mě tu nakukuje přes rameno lol

Vloženo
prý nádherný kousek to je ;) brácha mě tu nakukuje přes rameno lol

Jj, v práci v Salzgitteru jsou samý stříbrný, ale bílej je taky zzzuper... :palec2: Hlavně ta chrom maska k tomu sedí... ;) Je to skoro jako bílá pětka GTI

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...