Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zhulený nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar vespolek čau radku... jak bylo v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zhulený nebrat na to už je pozdě - když se do takového člověka zabouchneš, tak těžko se z toho hrabat ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Asi je někde systémová chyba... u některých bych spíš řekla, že zhulenej mozek Od toho ruce i mozek pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 chyba v metrixu... zdravim ve spolek...byl jsem nalestit hliny a zejtra jdou na prezuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 u některých bych spíš řekla, že zhulenej mozek Hmmm, do teho já nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar vespolek zdarec dablajs -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vám se to dobře píše, ale na to že hulí se přišlo fakt pozdě - při prvních dnech se na to neptáte a já to prostě v tu dobu neuměla poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co ja se omlouvam, za tenhle bordel tady muzu ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co ja se omlouvam, za tenhle bordel tady muzu ja. nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co No Ty sis začal... Já z toho taky nejsu vodvázanej, že musíme jezdit na plechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co No Ty sis začal... Já z toho taky nejsu vodvázanej, že musíme jezdit na plechu... no kaprici nedorazili tak uz s tim bohuzel nic neudelame...jestli me jako rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar vespolek čau radku... jak bylo v práci? Ahojky Káťo, v hokně bylo fajn dnes celkem pohůdka jazz se fakt makalo very nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 dnes nejaky vazny tema co ja se omlouvam, za tenhle bordel tady muzu ja. nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 nic se nedeje to je v poradku...dalsi duvod proc vyrazit na besidku ze jo Bade já tam ale nechci být sama kua zase podzimní besídka a zase se budu cpát tatrankama mám já tohle zapotřebí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jestli me jako rozumis Myslím, že rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahojky Káťo, v hokně bylo fajn dnes celkem pohůdka jazz se fakt makalo very nice koukám, že dneska to bylo asi všude stejný - my sme taky pracovali tak na 10% naprostá pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zase se budu cpát tatrankama mám já tohle zapotřebí? kačko tam i vařej,neni třebe tatranky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kačko tam i vařej,neni třebe tatranky Jj, dáme si něco mňáám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kačko tam i vařej,neni třebe tatranky já teď poslední dobou vařené nemusím, problemy se žaludkem... tatranky to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kua, v bílé je Eos taky krasavičník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kua, v bílé je Eos taky krasavičník... prý nádherný kousek to je brácha mě tu nakukuje přes rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 prý nádherný kousek to je brácha mě tu nakukuje přes rameno Jj, v práci v Salzgitteru jsou samý stříbrný, ale bílej je taky zzzuper... Hlavně ta chrom maska k tomu sedí... Je to skoro jako bílá pětka GTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky