krysarr Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Prave mi pritulka zjistuje, esli zvladne na plotru udelat podobnej napis zadara, kdyz to nezvladne, bude to za korunky, tak na to asi prdnu, teda pokud to bude naka raketa A hlavne sem ji vsechno rek, a kdyz zjistila, co tam chci za text a ze pro sebe, tak se nastvala a ze zadny takovy to nebude tak drahy pane Nejdrazsi bude uplatit zenu koukam jj to by chtelo Uvidim, s cim vecer prijde, chtel jsem to jen do Mimone, ono to na Octe tak nevyzni A nebo dame poradnej a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Sotva dorazím z hokny zas krchov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Brej vecir mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 a jeeeezis starous dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Brej vecir mladeznici !!! Zdar chlípníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 a jeeeezis starous dorazil a bacha na něj má nemravný choutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 a jeeeezis starous dorazil Ahoj Kaci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Brej vecir mladeznici !!! Zdar chlípníku Cus pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 a bacha na něj má nemravný choutky neboj, ja mu na ty jeho choutky neskocim - je to preci jen a pouze chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Shanim software Auto Data 2005 nemate nekdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 a bacha na něj má nemravný choutky neboj, ja mu na ty jeho choutky neskocim - je to preci jen a pouze chlap No jiste ! Kde byste bez nas byli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Shanim software Auto Data 2005 nemate nekdo ? Kacka niet... jinac zdravim liberecke predmesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 neboj, ja mu na ty jeho choutky neskocim - je to preci jen a pouze chlap no s touhle odpovědí dopadneš buď takto nebo takto heh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 No jiste ! Kde byste bez nas byli ? no hele, za chvili to bude rok co funguju bez chlapa, takze ja bych si poradila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Shanim software Auto Data 2005 nemate nekdo ? momentálně ne,ale moh bych ho sosnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Shanim software Auto Data 2005 nemate nekdo ? Kacka niet... jinac zdravim liberecke predmesti Heleee todle by se me mohlo dotknout ! ! ! Proste Liberec je predmesti Jablonce ... kazdej aspon prumerne inteligentni clovek to musi pochopit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 no s touhle odpovědí dopadneš buď takto nebo takto heh ani jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Shanim software Auto Data 2005 nemate nekdo ? momentálně ne,ale moh bych ho sosnout Faaajn tak mi ho sosni pls ... kdy by to tak mohlo byt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 dotykat se te to nemusi to muzes sam se sebe dotknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 dotykat se te to nemusi to muzes sam se sebe dotknout No to kazdopadne udelam to se neboj ;-) Btw ... co rikas na rejdio ?> Mel sem obavy aby to nebylo jako pest na oko ale je to fakt fpohode !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Faaajn tak mi ho sosni pls ... kdy by to tak mohlo byt ? no mám to ve frontě nejvyšší prioritu, záleží jak rychlou bude mít lajnu zdroj když to pude dobře tak je to do konce tejdna doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Faaajn tak mi ho sosni pls ... kdy by to tak mohlo byt ? no mám to ve frontě nejvyšší prioritu, záleží jak rychlou bude mít lajnu zdroj když to pude dobře tak je to do konce tejdna doma Saaakra ja myslel ze treba za hodinku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 radio vcelku hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Saaakra ja myslel ze treba za hodinku ;-) no to by bylo hodně velký štěstí , ale tak rychlou lajnu nemám , má to přes 800MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 radio vcelku hezke Ja Ti dam fcelku !!! Mas mi ho vychvalit az do nebe kdyz z nej mam takovou radost !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky