Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 no uplne v pohode bych to zas tak nevidela baui nicmene faktem je ze sem na besidce prisla pokazde na jine myslenky - v tom jste vsichni jednicky spidak na posledni besidce - proste bezkonkurencni zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 proste rikam neres a pojed...bude zase prdel badys,spidi atd atd to je zarucena kvalita...tak ze se tesim a jdu na pivko tak zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 spidi uz zase zlobis Já nic, já muzikant... Kua, oběhl jsem v Bosumi nějaký tuningový šopy a moje vysněný kola jsou v rozměru 8x18" a 5x100 mm rozteč k mání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Kua ten Eos je mňááám i vevnitř... tím interiérem mě připomínáš dnešní Hondu legend - trošku mě mrzí, že ta kůže je po čase zašla nicméně krásné to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 proste rikam neres a pojed...bude zase prdel badys,spidi atd atd to je zarucena kvalita...tak ze se tesima jdu na pivko tak zatial pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 spidi uz zase zlobis Já nic, já muzikant... Kua, oběhl jsem v Bosumi nějaký tuningový šopy a moje vysněný kola jsou v rozměru 8x18" a 5x100 mm rozteč k mání... foto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 foto?? Neukážu...!!! Jinak bych se mohl dočkat toho, že na jaře na těch kolech budou stát okty půlky OC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Neukážu...!!! Jinak bych se mohl dočkat toho, že na jaře na těch kolech budou stát okty půlky OC... njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahojte všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahojte všichni ahoj Beruško Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahojte všichni Ahoj Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj Káťo a Spiďáku Jak se máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj Káťo a Spiďáku Jak se máte? výborně jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj Káťo a Spiďáku Jak se máte? výborně jak u tebe?? No sedl na mě nějaký bacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No sedl na mě nějaký bacil koukám, že dneska jsi už asi pátý člověk na kterého leze nějaké šméd bacil tak se vylež a pít teplé čaj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No sedl na mě nějaký bacil koukám, že dneska jsi už asi pátý člověk na kterého leze nějaké šméd bacil tak se vylež a pít teplé čaj Ivanko to mi ho určitě poslal cosboš vyležet to nehrozí,když chodím do práce a čaje už jsem přepitá (vypiju totiž 5l v práci a k tomu 2l doma) to stačí né?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No sedl na mě nějaký bacil No já mám asi taky nějakej malej náznak mužské choroby na sedm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Prostata je ale na osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No sedl na mě nějaký bacil No já mám asi taky nějakej malej náznak mužské choroby na sedm... na sedm? jaký náznak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Prostata je ale na osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 na sedm? jaký náznak?? rýmička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...=5999&id=328876 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...=5999&id=328876 A co tím chtěl básník říci...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...=5999&id=328876 A co tím chtěl básník říci...? Ze sou schopny taky udelat docela zverstvo Dobrou, du chrnet, vstavam v 5:45, to sem nevstaval tak 5 let, auuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ze sou schopny taky udelat docela zverstvo Dobrou, du chrnet, vstavam v 5:45, to sem nevstaval tak 5 let, auuuu To seš dobrý vemeno, já spím kolikrát s bídou 3 hodiny a pak jedu do práce do Salzgitteru, to je přes 700 km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky