Tomáš Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A ještě jeden dotaz, čtrnáctky(fuj) se na octavii dávají 175/80 že? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 hola hej lamy Ahoj Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 nazdar taťko nedosly uz plenky? vitto jeste ne vse v pohode tak to je parada, kdyztak rekni dovalim ti nejaky z tesca v kolik pojedes na besidkuk, vyrazis se mnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Kde...? Já tady na kopci nic nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A ještě jeden dotaz, čtrnáctky(fuj) se na octavii dávají 175/80 že? ?? 175/80? neni to moc balonovite a uzke? typoval byh nejake 185 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Zatím se neraduj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Zatím se neraduj to nam nemuzes udelat...sem te nevidel jak je zivot dlouhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak jsem tu po obídku -_- Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak to je parada, kdyztak rekni dovalim ti nejaky z tesca v kolik pojedes na besidkuk, vyrazis se mnou? nene kdybych potreboval tak mam zdroj skoro v rodine tak ze s timhle problem nemam...no uvidime ale asik by to mohlo bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Zatím se neraduj no ja se prave vubec neraduji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 175/80? neni to moc balonovite a uzke? typoval byh nejake 185 Čéče ne. Je tam předepsaná pneu 175/80 R14 88T na disku 6J x 14" ET 38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Kde...? Já tady na kopci nic nevím... cece ma dostat fleka po tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak jsem tu po obídku -_- Zdar jak sviňa Zdar jak sviňa Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Zatím se neraduj to nam nemuzes udelat...sem te nevidel jak je zivot dlouhej Já tebe taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Zdar jak sviňa Bady... hoj hoj hoj -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 cece ma dostat fleka po tobe Tak to je v pohodě ne...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 cece ma dostat fleka po tobe Tak to je v pohodě ne...??? no cece nejsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 vitto co furt s tou snidani melete? snidani potvrdit nebo nepotvrdit když ju chcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tome co to vidim kde to budes bydlet na besidce Zatím se neraduj no ja se prave vubec neraduji Já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 vitto co furt s tou snidani melete? snidani potvrdit nebo nepotvrdit když ju chcu ser na snidani stejne pujde rovnou na obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 vitto co furt s tou snidani melete? snidani potvrdit nebo nepotvrdit když ju chcu Já nescu, budu snídat v Norimberku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Baui už vím kam pujdem, diskoteka MAX na náměstí ve ždáře, je to vošetřeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já vím ale doufam ze se uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 vitto co furt s tou snidani melete? snidani potvrdit nebo nepotvrdit když ju chcu ser na snidani stejne pujde rovnou na obed mno to je taky pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky