kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Neboj, to das jako v Mimoni..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Skoda ze nejsem doma,prilozil bych ti sem fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Čaues! Koukám pusto prázdno, nikde nikdo. Kocht jel asi domu pro tu fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Nejel, Kochte nemuze utect z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) Tak to já dneska jsem bez šéfa, tak to vypadá na zmizík tak nějak kolem 13-té hod. Teď já jsem king...takže žádnej meeting, breefing, brainstorming Editováno: 9. Listopad 2006, autor: kartmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 bré dopoledne fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Dobré, dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 bré dopoledne fšem Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 bré dopoledne fšem Ahojky áchoj lora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Se mnou nikdo nemluví?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Se mnou nikdo nemluví?! ále mluví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja jo,protoze zase nikdo neluvi se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Tak to jooo! A zrovna mě nenapadá očem bych mluvil. Tak jdu chvíli předstírat, nějak se mi to nahrnulo. Zatim čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja jo,protoze zase nikdo neluvi se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ja asi taky. Popravde od rana jsem stihl jen tohle forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Hoj kluci, koukam, jakym smerem se mam pri hledani prace ubirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Besídka se blíží.. Bude se i bumbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 bré dopoledne fšem Ahojky áchoj lora Jak přežíváš v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Objeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Objeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Ja si du pro snidani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Objeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Ja si du pro snidani Taky už šilhám hlady.. Jdu se obědonasnídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Pekne poledne a dobrou chut vsem k obidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Dobré odpoledne kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Dobré odpoledne kamarádi... Nazdar Lubo, zdravi te Lubo Koukam, ze si vsichni cpou pupky a na foru je prazdno Jak je u vas, tady na Kladne je skoro azuro, trochu sprchlo a ted je uplne nadherne, doufam, ze to takhle bude i o vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Nazdar Lubo, zdravi te Lubo Koukam, ze si vsichni cpou pupky a na foru je prazdno Jak je u vas, tady na Kladne je skoro azuro, trochu sprchlo a ted je uplne nadherne, doufam, ze to takhle bude i o vikend Ahoj Lubo, tady je docela hnůs, ale když jsem ráno v šest odjížděl ze Salzgitteru, tak tam bylo docela fajn, ale jen 2° Celsia. No ale třeba se vyčasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky