Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

ja ale zadneho pana Tunu z TV Nova neznam...to bude zrejme nejaka pochybna existence :unsure:

Už to raděj nerozváděj do detailů, nebo nám taky ukončí činnost... :huh:

Jak jsme se včera bavili o těch zpětnejch zrcátkách, tak jsem se včera byl dívat na expedičním na špígle na novým Audi TT a tak je to fikaný. Asi v polovině výšky zrcátka je asi 1 cm tlustej vodorovnej plexi proužek a za ním jsou oranžový LEDky... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to raděj nerozváděj do detailů, nebo nám taky ukončí činnost... :huh:

Jak jsme se včera bavili o těch zpětnejch zrcátkách, tak jsem se včera byl dívat na expedičním na špígle na novým Audi TT a tak je to fikaný. Asi v polovině výšky zrcátka je asi 1 cm tlustej vodorovnej plexi proužek a za ním jsou oranžový LEDky... ;)

ja uz jsem to taky tady v praze na jedne zkoumal a jsou celkem fajnove...ale uplnej nej by bylo to nejak poresit na origo zrcatku a misto toho cernyho spodku udelat osvetleni a blinkr ;)

Odkaz ke komentáři

ja uz jsem to taky tady v praze na jedne zkoumal a jsou celkem fajnove...ale uplnej nej by bylo to nejak poresit na origo zrcatku a misto toho cernyho spodku udelat osvetleni a blinkr ;)

Jj, to osvětlení ala Superbejky by bolo tiež fajne... ;):palec2:

jj tam to maj vyresene moc pekne a i to hezky sviti...tak neco na ten zpusob by se me libilo ;)

Odkaz ke komentáři

jj tam to maj vyresene moc pekne a i to hezky sviti...tak neco na ten zpusob by se me libilo ;)

Na nějakým německým sajtu jsem to zahlídl, pořešený na OI, tak to najdu a třeba to nějak upečeme. Já chcu na jaře lakovat kryty obou zrcátek, tak když to bude dole tak proč se v tom nepodrápat... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...