kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja chci sniiiih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Lubo Lubo,myslis ne me ? Jen se nenapadne pripominam,uz mi to hod do kufru,at na to nezapomenes..... á 2 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja chci sniiiih Jdi do hayzlu se sněhem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja chci sniiiih Dej pokoj, at to tam jeste chvily vydrzi, mam jeste spoustu prace venku a snih e eee, to by nebylo dobre, potrebuju delat na strese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 http://www.novinky.cz/auto/nove-klimaticke...0731_l52he.html Hezky Ale vanici nebo nasolenou zimni sracku v Praze to asi nezvladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 http://www.novinky.cz/auto/nove-klimaticke...0731_l52he.htmlHezky Ale vanici nebo nasolenou zimni sracku v Praze to asi nezvladne Tohle je postavený nově přímo ve Wolfsburgu, něco podobnýho by ale mělo vyrůst i v Děvínské Nové Vsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jsem tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jsem tuna Zdravíčko pane kolego, vy jste Jan Tuna z tv Nova...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jsem tuna Zdravíčko pane kolego, vy jste Jan Tuna z tv Nova...? to bude nejaka mejlka pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 to bude nejaka mejlka pane kolego No vy jste si začal, pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ja jsem lehce pres metrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 to bude nejaka mejlka pane kolego No vy jste si začal, pane šéf... ja ale zadneho pana Tunu z TV Nova neznam...to bude zrejme nejaka pochybna existence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja ale zadneho pana Tunu z TV Nova neznam...to bude zrejme nejaka pochybna existence Už to raděj nerozváděj do detailů, nebo nám taky ukončí činnost... Jak jsme se včera bavili o těch zpětnejch zrcátkách, tak jsem se včera byl dívat na expedičním na špígle na novým Audi TT a tak je to fikaný. Asi v polovině výšky zrcátka je asi 1 cm tlustej vodorovnej plexi proužek a za ním jsou oranžový LEDky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Už to raděj nerozváděj do detailů, nebo nám taky ukončí činnost... Jak jsme se včera bavili o těch zpětnejch zrcátkách, tak jsem se včera byl dívat na expedičním na špígle na novým Audi TT a tak je to fikaný. Asi v polovině výšky zrcátka je asi 1 cm tlustej vodorovnej plexi proužek a za ním jsou oranžový LEDky... ja uz jsem to taky tady v praze na jedne zkoumal a jsou celkem fajnove...ale uplnej nej by bylo to nejak poresit na origo zrcatku a misto toho cernyho spodku udelat osvetleni a blinkr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja uz jsem to taky tady v praze na jedne zkoumal a jsou celkem fajnove...ale uplnej nej by bylo to nejak poresit na origo zrcatku a misto toho cernyho spodku udelat osvetleni a blinkr Jj, to osvětlení ala Superbejky by bolo tiež fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja uz jsem to taky tady v praze na jedne zkoumal a jsou celkem fajnove...ale uplnej nej by bylo to nejak poresit na origo zrcatku a misto toho cernyho spodku udelat osvetleni a blinkr Jj, to osvětlení ala Superbejky by bolo tiež fajne... jj tam to maj vyresene moc pekne a i to hezky sviti...tak neco na ten zpusob by se me libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jj tam to maj vyresene moc pekne a i to hezky sviti...tak neco na ten zpusob by se me libilo Na nějakým německým sajtu jsem to zahlídl, pořešený na OI, tak to najdu a třeba to nějak upečeme. Já chcu na jaře lakovat kryty obou zrcátek, tak když to bude dole tak proč se v tom nepodrápat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zdarc vsici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zdarc vsici... no nazdar.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj Spidíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zdarc vsici... Čao Kubo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj Spidíku Ahoj kočko modroočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zdarc vsici... no nazdar.. zdar a nemlaskej mi tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zdarc vsici... no nazdar.. zdar a nemlaskej mi tu nemlaskám, ale chrochtám.. tak bacha..v tom je oobrovskej rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj Spidíku Ahoj kočko modroočko... Jak přežíváš? furt si v reichu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky