Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jak přežíváš? furt si v reichu? Přežívám, jak se dá... Před hodinou jsem přijel, takže jsem zase pěkně doma. To víš, příprava na besídku, na kumpany Vittovitého a Baurákoidního stylu a samože na klubová koťátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no tedaa. Už se nemůžu dočkat Ty jedeš na otočku, nebo tam přespíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no tedaa. Už se nemůžu dočkat Ty jedeš na otočku, nebo tam přespíš? Bohužel na otočku, ale neboj, s váma já si to vynahradím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no tedaa. Už se nemůžu dočkat Ty jedeš na otočku, nebo tam přespíš? Bohužel na otočku, ale neboj, s váma já si to vynahradím... No to su zvědavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 No to su zvědavá Njn, musíme něco naplánovat a věřit, že mi do toho nic nepříjde. To víš, se mnou je to těžký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jj tam to maj vyresene moc pekne a i to hezky sviti...tak neco na ten zpusob by se me libilo Na nějakým německým sajtu jsem to zahlídl, pořešený na OI, tak to najdu a třeba to nějak upečeme. Já chcu na jaře lakovat kryty obou zrcátek, tak když to bude dole tak proč se v tom nepodrápat... no jestli to nekde vyhrabes tak by to bylo super...a pak se v tom lehce povrtat by nemuselo zas az tak spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 No to su zvědavá Njn, musíme něco naplánovat a věřit, že mi do toho nic nepříjde. To víš, se mnou je to těžký... no nejsi v tom sám.. Kuba toho má taky strašně moc, takže najít volný čas bvá dost problém,.. ale všechno jde nějak domluvit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no jestli to nekde vyhrabes tak by to bylo super...a pak se v tom lehce povrtat by nemuselo zas az tak spatne Jasně, dám si to za domácí úkol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... no skoro to tak vypada ty blazne nebo ze bych vyrazil ale docent SRath s motejlem kolem krka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech jenom to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no nejsi v tom sám.. Kuba toho má taky strašně moc, takže najít volný čas bvá dost problém,.. ale všechno jde nějak domluvit.. Jasně, se dohóknem, sme lidi ne...? Lorri, mají v Miroslavi i něco jinýho než UL...? Já mám pouze PPL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no jestli to nekde vyhrabes tak by to bylo super...a pak se v tom lehce povrtat by nemuselo zas az tak spatne Jasně, dám si to za domácí úkol... a to delas velmi dobre kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech To žerůůůůůůůůůůůůů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech no to teda ne, v zavesu mi tam ostudu delat nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no skoro to tak vypada ty blazne nebo ze bych vyrazil ale docent SRath s motejlem kolem krka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no to teda ne, v zavesu mi tam ostudu delat nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech no to teda ne, v zavesu mi tam ostudu delat nebudes ja bych ji zarazil vychazky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no to teda ne, v zavesu mi tam ostudu delat nebudes ja bych ji zarazil vychazky!! jen na povolenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech jenom to ne PCHE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja bych ji zarazil vychazky!! A to zase nééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 kua spidi ty se na to nejak chystas...to abych vyrazil ve svatecnim Takže Tě očekávám v kvadratůře a šólně u krku... co blbnete? Tak já tam snad kvůli vám přijedu v plesových šatech no to teda ne, v zavesu mi tam ostudu delat nebudes NO dovol .. SI myslíš že ti budu dělat ostudu? FAJN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no nejsi v tom sám.. Kuba toho má taky strašně moc, takže najít volný čas bvá dost problém,.. ale všechno jde nějak domluvit.. Jasně, se dohóknem, sme lidi ne...? Lorri, mají v Miroslavi i něco jinýho než UL...? Já mám pouze PPL Miroslav už je pasé.. Přestěhovali se do Vyškova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky